Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Büyük Cezalandırma Günü [06.09.2012]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
İşte gün geldi ve herkes hakettiği cezayı buldu. Konuyu okumadan geçmeyin !!

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?...ost4602254
Sonunda bu karara geldiniz be can Big Grin
Şu an karakterler banlandı mı?
İyi güzelde keşke böyle birşeye kalkarken biraz dikkatli olsaydınız daha önceden de hatalı ban yedim ve yine aynı olay oldu sanıyorum ki bu konuda gereken dikkati göstermiyorsunuz.

Ben karşımdaki şahsiyet istediği kadar hack açsın fiş çeksin lag açsın hiçbirşekilde ona bunla karşılık vermedim ve vermemde çünkü hacklere sövdüğüm kadar hiçbirşeye sövmemişimdir şu hayatta ve ben bu oyuna verdiğim emeği hiçbirşeye vermedim diyebilirim ve sonuç buysa yazıklar olsun tüm yetkililere de bu oyundaki hacklere de.
Bunlar tamamen hackshield'ın listesi arkadaşlar. Hack açıp veya program açıp oyuna giren tüm herkes banlandı.
Herkesin banlandığına emin misin ?
[Resim: screenshot_249.jpg]
[Resim: image.jpg]
(09-06-2012 12:10 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Bunlar tamamen hackshield'ın listesi arkadaşlar. Hack açıp veya program açıp oyuna giren tüm herkes banlandı.

Can bence bu banlar hiç dikkat edilmeden hatalarla dolu bi ban listesi olacak çünkü ne fiş ne hack nede herhangi bir dosya açıpda oyuna bağlanmadım ben hiçbirzaman.
işte nexondan bekledigim hareket budur Big Grin
(09-06-2012 12:12 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Herkesin banlandığına emin misin ?
[Resim: screenshot_249.jpg]
[Resim: image.jpg]

karşı takımda EMREXD diye bi eleman var. o eleman hackti daha yarım saat önce. . gamersfirstten farkı yokmuş nexonunda. hackerlar dışarda , emekçiler içerde.
Tamam şimdi EMREXD00 ve alain2011alain de banlandı. Bazıları yanlış yazılabiliyor.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler