Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Can. şu listeyi bi kontrol etmeniz lazım. çünkü ne hack var pcde , ne de başka bir program. birtek game booster 3 var. onu da diğer oyunlarımda kullanıyorum . warrock açarken kulanmıyorum çünkü hata veriyor.
Can riskk59 boş yere banlandı !
Can sana birşey söyleyeyim ara ara darkorbit botunu hackshield warrock hack sanıp oyundan atıyor.Şimdi hesabıma giriş yaptım Allahtan birşey olmamış ve sana şunu söyleyeyim ki ilkan ban yediyse diyecek söz bulamıyorum sizin adaletinize.2 gün yanımızda dursanız karşımıza neler çıkıyor ağzınız açık izlersiniz.
Bu arkadaşların hepsi uzun süre men edilicek diye yazıyor ama İp ban olarakmı men edildi yoksa hesapları kalıcı olarak mı kapatıldı?
Beyler nexon'u ayakta alkışlıyoruz arada temizlerde kaynamış hadi geçmiş olsun çok dikkatli ve oyun hakkında çok bilgili insanlar gerçekten nexon ekibi.hayranım sizlere...
Kalıcı olarak banlandı, ip ban değil.
(09-06-2012 12:28 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Beyler nexon'u ayakta alkışlıyoruz arada temizlerde kaynamış hadi geçmiş olsun çok dikkatli ve oyun hakkında çok bilgili insanlar gerçekten nexon ekibi.hayranım sizlere...
Aynen oyuna emek vermıs illegal bişe yapmamıs insanları da banlamıslar Tebrikler..
(09-06-2012 12:28 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Beyler nexon'u ayakta alkışlıyoruz arada temizlerde kaynamış hadi geçmiş olsun çok dikkatli ve oyun hakkında çok bilgili insanlar gerçekten nexon ekibi.hayranım sizlere...
Arada ilkan da kaynamış ama ben ilkanın hack kullandığına inanmıyorum valla

da harbiden de güzel yaptılar şimdi oyunun zevkini çıkarmaya giricem

ahahahahahah

İlkanda bann yediyse hakkımızda hayırlısı ne diyelim...
(09-06-2012 12:29 PM)Yusuf B. Yazılan: [ -> ] (09-06-2012 12:28 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Beyler nexon'u ayakta alkışlıyoruz arada temizlerde kaynamış hadi geçmiş olsun çok dikkatli ve oyun hakkında çok bilgili insanlar gerçekten nexon ekibi.hayranım sizlere...
Aynen oyuna emek vermıs illegal bişe yapmamıs insanları da banlamıslar Tebrikler..
WarRock yönetiminin adam akıllı doğru düzgün iş yaptığını gördünüz mü hiç ?
Her zaman programlara güveniyorlar bir oyuna girinde görünmez olarak dolaşın odalarda bakın bakalım neler dönüyor.Ülkemizde adaletin çok güzel işlediği gibi WarRock'tada çok güzel işliyor.Devam edin.Temizleride banlayın.Hackshield yakalamış sonuçta ama dimi

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8