(09-06-2012 12:28 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Beyler nexon'u ayakta alkışlıyoruz arada temizlerde kaynamış hadi geçmiş olsun çok dikkatli ve oyun hakkında çok bilgili insanlar gerçekten nexon ekibi.hayranım sizlere...
aynen katılıyorum.
verdiğimiz emeğe yazık. biz bu oyun hackten küfürden kurtulsun , adam olsun diye çabalayalım ,onlar gelsin bi güzel bizi de temizlesin. yazıklar olsun ne diyeyim. nexon bu oyun için bir umuttu. fakat görüyoruz ki , GELEN GİDENİ ARATIYOR!!. hiç olmazsa gamersfirstte , patchten sonra 1-2 gün temiz oluyodu. şimdi ise 2 dakika sonra hack görüyoruz. yazık.
Hackshield'a biz karışmıyoruz gençler. Eski punkbuster gibi düşünün. Ek program açıp oyuna girmeyin bu kadar basit. Şu saatten itibaren bizim yetkimiz yok. Listedekiler banlandı ve açılmayacak. Nokta.
kıçı kırık oyundan ne bekliyosun ki İlkan ban yediyse birkaç güne kalmaz bizede atarlar
0psmuDedin bizim Yunus değil mi ? Bu çocuk bandan bi kaçamadı yahu

Premium falanda çekmişti bide. Bi yanlışlık olamaz mı bea ?
Yetkililer buyursun tw den baksınlar dosya kurtarma yapsınlar ovc test etsinler eğer ki birşey varsa 30 gün değil sınırsız banlanmasını istiyorum hesabımın.
(09-06-2012 12:37 PM)riskx Yazılan: [ -> ]Yetkililer buyursun tw den baksınlar dosya kurtarma yapsınlar ovc test etsinler eğer ki birşey varsa 30 gün değil sınırsız banlanmasını istiyorum hesabımın.
2.33 Ghz işlemci ile OVC biraz mantık dışı

Hackshield'e karışamıyosan gerçekten yazık.Oyunu ilgilendiren tüm programların elinin altında olması gerek.Sonra yanlış yanlış işler yaparsınız şuan yaptığınız gibi.
(09-06-2012 12:35 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Hackshield'a biz karışmıyoruz gençler. Eski punkbuster gibi düşünün. Ek program açıp oyuna girmeyin bu kadar basit. Şu saatten itibaren bizim yetkimiz yok. Listedekiler banlandı ve açılmayacak. Nokta.
iyide , ek program açmadıysak ne olucak ?
işiniz anca bu işte. nokta diyip geçersiniz. sallayan kimki ?
siz oturun paranızı alın takılın. haklı haksız banlayın milleti.
hackerlerin , ovccilerin , küfür edenleri banlamanıza kimse karşı çıkmaz zaten.
fakat eğer sorun , temizlerin de arada kaynayıp banlanması ise , işte burda olaylar değişir.
UcarakKoyan ı göremedim ya listede.Yine listede yokum kimse kusura bakmasın ama haksız kimsenin ban yediğini düşünmüyorum. Gerçekten haksız yere ban yiyen varsa eğer geçmiş olsun.2.5 yıldır yer1n7kat6 ını kasıyorum daha bir şey olmadı ve olmayacak.epir0jens bizim Burak çok küfrediyor ban yemiş mi diye baktım Can şu ctrl+f olayını en üstte yazsaydın ya bütün listede epir0jens i aradım ya