(09-06-2012 01:08 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]Ya boş boş cevap yazmayın yok benim pc de bişey yok o yok bunu yapmadım şunu yapmadım demeyin bi programla giriyosunzki hs bunu rapor ediyo bune ya yok benim pc de program o şu bu yok suçsuz yere ban yiyorum geçin bu ayakları iyide olmuş size ders olsun kimse haksız yere ban yemez !
Bence bilmeden konuşma

eğer ilkan 'riskk59' u tanımıyorsan hiç konuşma bu konuda derim
saçmalıkda çığır açtı nexon helal olsun.. !
(09-06-2012 01:08 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]Ya boş boş cevap yazmayın yok benim pc de bişey yok o yok bunu yapmadım şunu yapmadım demeyin bi programla giriyosunzki hs bunu rapor ediyo bune ya yok benim pc de program o şu bu yok suçsuz yere ban yiyorum geçin bu ayakları iyide olmuş size ders olsun kimse haksız yere ban yemez !
Ateş düştüğü yeri yakar ne diyim. Saçmalıyorsun He birde madem böyle şeyler olmaz diyorsun daha öncesinde o yüzden mi banımız açılmıştı bir sus payı olarak da premium verilmişti ozaman da mağdurdum şimdi de mağdurum. Hiçbirşey bildiğin yok
New bence sen sus listede cok new war
daha öğreneceğin çok şey var , çokk...
bak listede adım olmamasına rağmen ban yiyorum

(09-06-2012 01:10 PM)crayzi-ejder Yazılan: [ -> ]New bence sen sus listede cok new war
Onlar düşük lvl yalnız.
HA BU ARADA CENK
Sizin clandan biri bana atıp tuttu newden değilsin nickin new dedi sövcekti neredeyse senin gibi. dedi newde değilsin nickin new banlatıcam seni dedi ticketı attım yarın baybay dedi 1 hafta oldu ne ayak ?
hackler banlandı dediniz oyuna girdim bir odada 3 tane hack le karşılaştım ne bicim iş bu

(09-06-2012 01:16 PM)berkant611 Yazılan: [ -> ]adın listede tuxcator
İsmim Besiktaskk ne tuxatoru_?