Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Büyük Cezalandırma Günü [06.09.2012]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
(09-06-2012 12:44 PM)riskx Yazılan: [ -> ]
(09-06-2012 12:40 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]UcarakKoyan ı göremedim ya listede.Yine listede yokum kimse kusura bakmasın ama haksız kimsenin ban yediğini düşünmüyorum. Gerçekten haksız yere ban yiyen varsa eğer geçmiş olsun.2.5 yıldır yer1n7kat6 ını kasıyorum daha bir şey olmadı ve olmayacak.epir0jens bizim Burak çok küfrediyor ban yemiş mi diye baktım Can şu ctrl+f olayını en üstte yazsaydın ya bütün listede epir0jens i aradım ya Big Grin

Umarım birgün başına gelir anlarsın şimdiye kadar başına gelmediği için böyle konuşuyorsun

Mesajımda da yazdığım gibi gerçekten haksız ban yiyen varsa geçmiş olsun diye belirttim.Başıma gelmedi ve inşallahta gelmez.
(09-06-2012 12:19 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Tamam şimdi EMREXD00 ve alain2011alain de banlandı. Bazıları yanlış yazılabiliyor.

can xTurkoo yu neden banlamadınız
Haksız ban diye birşey olsa ilk beni banlarlardı (bu konularda şanssızımda Big Grin) oyuna girerken program açtıysan herhangi bir program hackshield bunu hack diye algıladıysa tabi banlanacaksın.
Bilgisayarımda hack programı , gamebooster falan hiç bir şey yok. Hack kullanmadım. Yeni hsabım kapatıldı ? neden acaba ?
LİSTEDE ADIM YOK !!!
(09-06-2012 12:58 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]Bilgisayarımda hack programı , gamebooster falan hiç bir şey yok. Hack kullanmadım. Yeni hsabım kapatıldı ? neden acaba ?

Kanka yine mi birine sövdün bu arada geçmiş olsun ya Sad
Bu hesapta küfür falan etmedim. El emeği göz nuru kasıcam diye. Listede adım yok lan adım yok !!
(09-06-2012 12:10 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Bunlar tamamen hackshield'ın listesi arkadaşlar. Hack açıp veya program açıp oyuna giren tüm herkes banlandı.

Benim zombi opkla kastığım dalgasına girdiğim özellikle ban yesin diye hack açtığım char hala listede yok. Müthiş...
(09-06-2012 01:02 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-06-2012 12:10 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Bunlar tamamen hackshield'ın listesi arkadaşlar. Hack açıp veya program açıp oyuna giren tüm herkes banlandı.

Benim zombi opkla kastığım dalgasına girdiğim özellikle ban yesin diye hack açtığım char hala listede yok. Müthiş...

nexonun işlerini çok iyi yaptığının kanıtıdır bu !
(09-06-2012 01:02 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

Warrock un yüce adaleti saygı duymak lazım beyfendi
Ya boş boş cevap yazmayın yok benim pc de bişey yok o yok bunu yapmadım şunu yapmadım demeyin bi programla giriyosunzki hs bunu rapor ediyo bune ya yok benim pc de program o şu bu yok suçsuz yere ban yiyorum geçin bu ayakları iyide olmuş size ders olsun kimse haksız yere ban yemez !
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler