(09-06-2012 01:20 PM)t3ginhan3 Yazılan: [ -> ]hackler banlandı dediniz oyuna girdim bir odada 3 tane hack le karşılaştım ne bicim iş bu 

Adamın umrunda mı ban tekrar car açıp yine hack açıyorlar
abi madem emek verip , hackerlarla uğraşıp sinir krizi geçirip , bide üstüne ban yiyorsak , bu devirde en mantıklı şeydir hack açıp oynamak.
(09-06-2012 01:25 PM)darkestforce35 Yazılan: [ -> ]abi madem emek verip , hackerlarla uğraşıp sinir krizi geçirip , bide üstüne ban yiyorsak , bu devirde en mantıklı şeydir hack açıp oynamak.
Hack açıp oynamak mantıklı değil hack varsa odadan atmayı dene atılmıyorsa odadan çık ve arkadaş çevren varsa şifreli oda kurup kendi aranızda oynayın
(09-06-2012 01:27 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ] (09-06-2012 01:25 PM)darkestforce35 Yazılan: [ -> ]abi madem emek verip , hackerlarla uğraşıp sinir krizi geçirip , bide üstüne ban yiyorsak , bu devirde en mantıklı şeydir hack açıp oynamak.
Hack açıp oynamak mantıklı değil hack varsa odadan atmayı dene atılmıyorsa odadan çık ve arkadaş çevren varsa şifreli oda kurup kendi aranızda oynayın
hack , ovc veya illegal bir program kullanmadan kastığım çarın , ban yemesi sonucunda , birdaha emek vererek kasarmıyım , hiç sanmıyorum.
Gamersfirtten kalan hakszı yere ban yemek devam ediyor..
Beyler topluca hack açıyoruz oyuna giriyoruz

Arada kaynayanlar olmuş. Neyseki benim cara bisey olmamış. Haksız yere ban yiyen arkadaslar gecmis olsun

Abi listede adım yok lan

A:W ama ban yedm ben buna deli oldum
(09-06-2012 01:29 PM)darkestforce35 Yazılan: [ -> ] (09-06-2012 01:27 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ] (09-06-2012 01:25 PM)darkestforce35 Yazılan: [ -> ]abi madem emek verip , hackerlarla uğraşıp sinir krizi geçirip , bide üstüne ban yiyorsak , bu devirde en mantıklı şeydir hack açıp oynamak.
hack , ovc veya illegal bir program kullanmadan kastığım çarın , ban yemesi sonucunda , birdaha emek vererek kasarmıyım , hiç sanmıyorum.
Geçmiş olsun diyeyim ilk önce sana fakat hack açarsan o haysiyetsizlerden farkın kalmaz başka oyunlara yönlenebilirsin mesela