(08-15-2012 07:12 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ] (08-15-2012 07:04 PM)Krowner Yazılan: [ -> ] (08-15-2012 07:02 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Konunun 4-5 sayfasını okudum, bu kadar uzaması gereksiz hemde toplamda 20 mesajı olan manüpile etmek için elinden geleni yapan biri için fazla israf.
Gelelim Nexon'a daha önce G1 gibi nabza göre şerbet vermediği hileciye hileci dediği için bu kadar şeyin söylenmesi normal.Şimdi bu Nexon'dan yakınan arkadaşlar eskisi gibi powerlevel ve hackle oyun oynayamıyor en ufak girişimlerinde(oyun bugu) ban yiyeceklerini biliyorlar.
Birde s4 diye adını bile yeni duyduğum oyunda hack olmadığını söylemiş arkadaş.Şu ana kadar oynadığım bütün FPS oyunlarda hack vardı (bc2,bf3,mw2,mw3,cod vb.)ve bunun önüne EA,Activision gibi dünyanın en büyük oyun şirketleri geçemiyor kıytırık s4 bunu yapmış diyorsan burda yanlışlık var.
Türkiyedeki oyuncularının mantalitesini şu şekilde özetleyebilirim;
-TTnet'in oyun platformu playstore'a girince bir çok oyunun hile kodlarını bile bulabiliyorsunuz.Adamlar hile kullanmayı bile kendilerince legalleştirmiş.
-Birde dünyadaki örneği Steam'a girin bakın böyle birşeyi bulamazsınız hatta kendi oyunlarının serverlarında daha özel bir hile koruması mevcut.
Hal böyleyken işine gelirse oynarsın işine gelmezse oynamazsın bu kadar basit.
Bana Mw3 ile BF3'te kullanılan bi hack söylermisin bakalım 100 TL Oyunu alıp hack açıcak akıllı yok daha evrende
oky youtube Mw3 Yazıpta video link koyma .
Video linki koymayım site ismimi vereyim sana? BF3'te kaç saat oyun oynadın? Yada MW3'te de bana bunu soruyorsun.Tabi killcam olmadığından sniperların zoom açmadan adam vurduğunu,ayağına mermi sıkan birinin nasıl headshot attığını ben değil sen açıklarsın.
Link vermiyorum ısrarcıysan ö.m den atarım.
Yani Mw3'te Prestige 10 Olacak kadar oyun oynadım oyuna girişte para verilen hiçbir oyunda hack olmaz
(08-15-2012 07:57 PM)Krowner Yazılan: [ -> ] (08-15-2012 07:12 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ] (08-15-2012 07:04 PM)Krowner Yazılan: [ -> ] (08-15-2012 07:02 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Konunun 4-5 sayfasını okudum, bu kadar uzaması gereksiz hemde toplamda 20 mesajı olan manüpile etmek için elinden geleni yapan biri için fazla israf.
Gelelim Nexon'a daha önce G1 gibi nabza göre şerbet vermediği hileciye hileci dediği için bu kadar şeyin söylenmesi normal.Şimdi bu Nexon'dan yakınan arkadaşlar eskisi gibi powerlevel ve hackle oyun oynayamıyor en ufak girişimlerinde(oyun bugu) ban yiyeceklerini biliyorlar.
Birde s4 diye adını bile yeni duyduğum oyunda hack olmadığını söylemiş arkadaş.Şu ana kadar oynadığım bütün FPS oyunlarda hack vardı (bc2,bf3,mw2,mw3,cod vb.)ve bunun önüne EA,Activision gibi dünyanın en büyük oyun şirketleri geçemiyor kıytırık s4 bunu yapmış diyorsan burda yanlışlık var.
-TTnet'in oyun platformu playstore'a girince bir çok oyunun hile kodlarını bile bulabiliyorsunuz.Adamlar hile kullanmayı bile kendilerince legalleştirmiş.
-Birde dünyadaki örneği Steam'a girin bakın böyle birşeyi bulamazsınız hatta kendi oyunlarının serverlarında daha özel bir hile koruması mevcut.
Bana Mw3 ile BF3'te kullanılan bi hack söylermisin bakalım 100 TL Oyunu alıp hack açıcak akıllı yok daha evrende
Video linki koymayım site ismimi vereyim sana? BF3'te kaç saat oyun oynadın? Yada MW3'te de bana bunu soruyorsun.Tabi killcam olmadığından sniperların zoom açmadan adam vurduğunu,ayağına mermi sıkan birinin nasıl headshot attığını ben değil sen açıklarsın.
Yani Mw3'te Prestige 10 Olacak kadar oyun oynadım oyuna girişte para verilen hiçbir oyunda hack olmaz
Dostum mw3 icin prestige hacki bile var adam direk kendini prestige 20 yapıyor?
(08-15-2012 07:57 PM)Krowner Yazılan: [ -> ] (08-15-2012 07:12 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ] (08-15-2012 07:04 PM)Krowner Yazılan: [ -> ] (08-15-2012 07:02 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Konunun 4-5 sayfasını okudum, bu kadar uzaması gereksiz hemde toplamda 20 mesajı olan manüpile etmek için elinden geleni yapan biri için fazla israf.
Olmaz mı ? MW3'te ben çok denk geldim aimbot kullanan adama. Ha tabii sen konsolda oynuyordun yanılmıyorsam o nedenle hack ile karşılaşmamış olabilirsin
Oha diyorum mw3 de hack yok mu

Mw2 de falan

İlk çıktığı günden beri oynuyorum daha ilk haftasından itibaren mw3'de aimbot ve level hacki çıkmıştı. Sonra tabii iş çirkinleşti spawn kill wh falan da çıktı, steam hesapları internetten bulunabiliyor, online'a da bir şekilde giriyorlar ayrıca key'i çok ucuz 20-25 liraya bulabiliyorsun. War Rock'taki gibi düşün power level için exp up + premium alıyorlar neredeyse aynı hesap.
Timsaha yatmak böyle bişi lafta anlatamazsın.BF3 betasına katıldık betada dahi hack çıktı.
(08-15-2012 10:01 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Timsaha yatmak böyle bişi lafta anlatamazsın.BF3 betasına katıldık betada dahi hack çıktı.
Ben de görmüştüm onu şu harita altına inip adam alanlar vardı bi ara metro haritasında aklımda o kaldı, hack mi bug mu bilmiyorum ama

Bizim insanımız iyi iş yapan kişileri sevmez abicim. Onun için kimseye yaranamazsın. Birisinin istediği olur, diğeri memnun kalmaz. Kimsenin söylediğine kulak asma, kendi bildiğini yap. Vicdanın rahatsa sorun yok demektir.
Güzel bir söz vardır;
Ya bu develeri güdeceksin, ya da bu diyardan gideceksin. Biz bu develeri güdeceğiz biliyormusun. Başka yolu yok yani. 
Bütün yorumları okudum ve şunu belirtmek isterim Mehmet Yüksel isimli kişinin tüm yorumları boş. Resmen hayatımdan birkaç dakikayı çaldı

Konunun başlarında m14,flash mevzusu vardı Mehmet boşunamı aldık biz bu itemleri diyordu. Burda anlatılmak istenen mesele "Saygı." Bir kişi oda ismine "no m14-flash" yazdıysa sen atınca ban yemezsin zaten saygıdan yoksun olduğunu gösterirsin o kadar.
Can'ın programını gördüm Allah kolaylık versin ne diyim işin zor be Can.
Şu oyuna para verince hack olmaz olayı yanlış. Olur, az olur. Yahu 30 lria verip oynadığın oyunda. Hack açıp premium alan warrock oyuncusu neyse bf3de hack açan da odur.