Bu arada söylemeyi unutmuşum sizin daha çok eksiğiniz var bu gidişlede öyle olucak bir sen ilgilendiğine göre şirketiniz batmış resmen

Duyduğuma görede fazla bir ücret almıyormuşsun :/
kendi fikrimi söyliyim.
İtem olmadan oyundan zevk alınmıyor.Oyuna zevk katan şeyler bunlar.Çoğu odadada ilk 3 el izin verilir.Ama m14 flash atmaya yasak koyulacaksa satışı kaldırılmalı.
Yada yeni bir düzenleme ile her oyunda sadece 3 el kullanılacak şekilde seçilebilmeli.
Buda bir çözüm bence.
(08-15-2012 12:43 PM)Mehmet Yüksel Yazılan: [ -> ]Bu arada söylemeyi unutmuşum sizin daha çok eksiğiniz var bu gidişlede öyle olucak bir sen ilgilendiğine göre şirketiniz batmış resmen
Duyduğuma görede fazla bir ücret almıyormuşsun :/
Ne kadar para alıp almamam seni ilgilendiriyor mu ? Dilerlerse hiç para vermesinler umrumda değil ben bu işi sırf oyun iyi olsun diye yapıyorum. Kimin ne dediği umrumda değil, ayrıca nexon 1994'dan beri hizmet veren bir kuruluş ve hali hazırda şirkete bağlı 20 üstü oyun ve yaklaşık 2 milyon üstü oyuncusu var. Yıllık geliri de 250 milyon Euro olan bir şirket. Sen battığını düşünebilirsin canım benim.
(08-15-2012 12:46 PM)ekinoks Yazılan: [ -> ]kendi fikrimi söyliyim.
İtem olmadan oyundan zevk alınmıyor.Oyuna zevk katan şeyler bunlar.Çoğu odadada ilk 3 el izin verilir.Ama m14 flash atmaya yasak koyulacaksa satışı kaldırılmalı.
Yada yeni bir düzenleme ile her oyunda sadece 3 el kullanılacak şekilde seçilebilmeli.
Buda bir çözüm bence.
son harfine kadar haklısın biz oyuna para veriyoruz m14 flash almak için aldırıp yasaklama gibi bir lüksünüz olamaz
(08-15-2012 12:46 PM)ekinoks Yazılan: [ -> ]kendi fikrimi söyliyim.
Buda bir çözüm bence.
Odalarda atmak yasak diye bir şey söylenilmedi. Opsiyonel bir şey m14 ve flash ki zaten yasak yok, ancak ; oda ismine m14 ve flash yasak yazılıyorsa kişiye saygınız olsun demek istediğim bu.
Bencede cunku eskıden sadece nom14 olurdu odaların ısmı Sımdı nom14flash ozmn bızım aldıgımız ıtemler bosa gıttı

Can'cım bak ne kadar da haksızsın işte bu konuda burda seni kekliyorlar ve sende buna inanıyorsun

Abi çoluk çocugum var açın o çarı yaw