Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Saygı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Boşa dil dökmenize gerek yok can abi haklı orda

Ben can abinin iyi biri olduğunu charım ban yemeden önce anladım ve forumda okuduğum kadarıyla knife bugundan ss'si olan oyuncular kesin ban yicek ve tolere edilmicek denmişti ve bunu can abi yazmıştı.

Benim hesabım ban yemeden önce can abi ile şifreli odada yaklaşık 15 dk konuştuk ve ben konuşmaya başlamadan biliyordum kesin ban yicemi ama içimden gene can abi ile konuşmak gelmişti bir umut diye Smile ve can abi hiç sıkılmadan sorularımı yanıtları o kadar işi arasında boş olsada benle konuştu herşey için teşekkür ederim can abi iyiki varsın Smile

[Resim: screenshot008d.jpg]
T-bomb geri getirilsin başka bir derdim yok.
Yerden göğe kadar haklısın bu oyunda böyleleri oldukça daha çok konu açarsın böyle.
(08-15-2012 12:53 PM)imfrespek Yazılan: [ -> ]Abi çoluk çocugum var açın o çarı yaw Sad
Güldürdün Smile
(08-15-2012 12:53 PM)imfrespek Yazılan: [ -> ]Abi çoluk çocugum var açın o çarı yaw Sad

Can abi aç şu çocugun charını Sad
(08-15-2012 12:53 PM)Uğur Gür Yazılan: [ -> ]T-bomb geri getirilsin başka bir derdim yok.

He tbomb getırsınlerde kdlerımızı bellesınler dımı Big Grin
Yanlız bu kadar gelirle daha bu oyuna Gm alamıyorlarsa o o şirketin sorunu misal s4 diye bir oyun oynadım 1 tane bile hack yok oyunda o oyunun demekki yapılandırılması çok sağlam bu oyunun sorunuda bu oyuna harcama yapılmıyor.!
m045.gif
(08-15-2012 12:57 PM)Mehmet Yüksel Yazılan: [ -> ]Yanlız bu kadar gelirle daha bu oyuna Gm alamıyorlarsa o o şirketin sorunu misal s4 diye bir oyun oynadım 1 tane bile hack yok oyunda o oyunun demekki yapılandırılması çok sağlam bu oyunun sorunuda bu oyuna harcama yapılmıyor.!
m045.gif

Abı kendını yeme ya ben 4 map oynadım 2sınde hack vardıBig Grin

oyuna bakSmile
(08-15-2012 12:57 PM)Mehmet Yüksel Yazılan: [ -> ]Yanlız bu kadar gelirle daha bu oyuna Gm alamıyorlarsa o o şirketin sorunu misal s4 diye bir oyun oynadım 1 tane bile hack yok oyunda o oyunun demekki yapılandırılması çok sağlam bu oyunun sorunuda bu oyuna harcama yapılmıyor.!
m045.gif

Kardeşim konun başından beri senin yazılarını okudum ne kadar boş ve lüzumsuz konuşuyorsun can abinin senin yazdıklarını takmayacağınıeminim konuyu okuyanların %100'ü anlamıştır sen üşenmeden hala yazıyorsun ne kadar boş insanlar var şu oyunda şimdi anladım Allah sabır versin can abi sana işin çok zor vallahi senin bunlarla
s4 demi?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans Adresler