(08-15-2012 12:57 PM)Mehmet Yüksel Yazılan: [ -> ]Yanlız bu kadar gelirle daha bu oyuna Gm alamıyorlarsa o o şirketin sorunu misal s4 diye bir oyun oynadım 1 tane bile hack yok oyunda o oyunun demekki yapılandırılması çok sağlam bu oyunun sorunuda bu oyuna harcama yapılmıyor.!
f2p oyunların tamamında hack olur. Ayrıca oyuna yapılan harcama hakkında en ufak bir bilgin var mı senin 2 aydır kaç harita kaç yenilik geldiğinin farkında mısın =D Neyse cidden zeka fışkırıyor, daha demin seni kekliyorlar diyordun kanıtları görünce afalladın kaldın =D
(08-15-2012 12:57 PM)Mehmet Yüksel Yazılan: [ -> ]Yanlız bu kadar gelirle daha bu oyuna Gm alamıyorlarsa o o şirketin sorunu misal s4 diye bir oyun oynadım 1 tane bile hack yok oyunda o oyunun demekki yapılandırılması çok sağlam bu oyunun sorunuda bu oyuna harcama yapılmıyor.!
f2p oyunların tamamında hack olur. Ayrıca oyuna yapılan harcama hakkında en ufak bir bilgin var mı senin 2 aydır kaç harita kaç yenilik geldiğinin farkında mısın =D Neyse cidden zeka fışkırıyor, daha demin seni kekliyorlar diyordun kanıtları görünce afalladın kaldın =D
Can abi vallahi burada zamanını öldürme şurada 2 çocugu tatmin edicem diye sen git ticket yada gel oyuna 1 2 el oyun atalım cevapla vallahi boşa zaman geçiriyorsun burada boş zaman geçirmek günah gel 1 2 el atalım charını kasmış olursun istersen powerde yaparız
(08-15-2012 01:03 PM)Mehmet Yüksel Yazılan: [ -> ]dead senin hayatın kararmış zaten burda gerçekler konuşuluyor sende oyunu savunma!Bende çoks eviyorum ama çok eksiği var bu bilinen bir gerçek!
Sen oyununa bak, bunca insan aptal değil biliyoruz eksikleri olduğunu. Zaten ekibimiz çalışıp, gerekli düzenlemeleri yapıyor.
Bu arada o kadar yenilik getiriyosunuz da boşuna ama hackler geziyor sen hala yenilik derdindesin boş yere sevin sen benim çalıştığım şirket süper falana ayaklarına gir. Bu arada her oyunda hack var diyorsunda s4 de bu yaz hiç hack kullanan varmı diye bir araştırma yapsan iyi olur bence.
(08-15-2012 01:03 PM)Mehmet Yüksel Yazılan: [ -> ]dead senin hayatın kararmış zaten burda gerçekler konuşuluyor sende oyunu savunma!Bende çoks eviyorum ama çok eksiği var bu bilinen bir gerçek!
Sen oyununa bak, bunca insan aptal değil biliyoruz eksikleri olduğunu. Zaten ekibimiz çalışıp, gerekli düzenlemeleri yapıyor.
ya abi Ö.M 2 dakkia Çoluk çocugun var verin o çarı bana
(08-15-2012 01:05 PM)Mehmet Yüksel Yazılan: [ -> ]Bu arada o kadar yenilik getiriyosunuz da boşuna ama hackler geziyor sen hala yenilik derdindesin boş yere sevin sen benim çalıştığım şirket süper falana ayaklarına gir. Bu arada her oyunda hack var diyorsunda s4 de bu yaz hiç hack kullanan varmı diye bir araştırma yapsan iyi olur bence.