Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Saygı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu forumda tartışma çıkarmayın.Can iyi olmasaydı göreve layık görülmezdi hala bu işi yapıyorsa sorun yok demektir.
En buyuk admın bızım admın kenara cekılın.
yav boşa konumayın o can abi ile tartışan kişi s4 u indiriyorum şimdi hackı de ındırdım arkadaş sağolsun opk nın alasını açıcam bekle
(08-15-2012 01:06 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]
(08-15-2012 01:04 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]
(08-15-2012 01:03 PM)Mehmet Yüksel Yazılan: [ -> ]dead senin hayatın kararmış zaten burda gerçekler konuşuluyor sende oyunu savunma!Bende çoks eviyorum ama çok eksiği var bu bilinen bir gerçek!

Sen oyununa bak, bunca insan aptal değil biliyoruz eksikleri olduğunu. Zaten ekibimiz çalışıp, gerekli düzenlemeleri yapıyor.

Ortalık kızısıyor sunu dınleyın ıcınız sogusun victory.gif

Big Grin hacı güldürdün beni.
Süpermiş ama oruç oruç gitmez klipp Big Grin
Sadece ses dinkleyin beyler
Sakatlanmasın oruclarınız.
Ses kasın Big GrinBig GrinBig Grin
(08-15-2012 01:09 PM)xDeathforg0od Yazılan: [ -> ]yav boşa konumayın o can abi ile tartışan kişi s4 u indiriyorum şimdi hackı de ındırdım arkadaş sağolsun opk nın alasını açıcam bekle

Warrock kıbın deıl o oyun bombaları duzgun deıl neyın opksınden bahsedıon Big Grin
Acaba hiç biri Shield'i geçebiliyormu onun hakkında bilgin var mı?
(08-15-2012 01:10 PM)ekinoks Yazılan: [ -> ]
(08-15-2012 01:06 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]
(08-15-2012 01:04 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]
(08-15-2012 01:03 PM)Mehmet Yüksel Yazılan: [ -> ]dead senin hayatın kararmış zaten burda gerçekler konuşuluyor sende oyunu savunma!Bende çoks eviyorum ama çok eksiği var bu bilinen bir gerçek!

Sen oyununa bak, bunca insan aptal değil biliyoruz eksikleri olduğunu. Zaten ekibimiz çalışıp, gerekli düzenlemeleri yapıyor.

Ortalık kızısıyor sunu dınleyın ıcınız sogusun victory.gif

Big Grin hacı güldürdün beni.
Süpermiş ama oruç oruç gitmez klipp Big Grin
Sadece ses dinkleyin beyler
Sakatlanmasın oruclarınız.
Ses kasın Big GrinBig GrinBig Grin

videosunda ne var la vıdeosuna bakmamıstımBig Grin
ulan oyundaki nickini soyle her türlü hileyi açıcam bekle

Edit:can abi senden şu yorumu beklerdim ''zorla tutmuyoruz o zaman s4 oyna''
(08-15-2012 01:11 PM)Mehmet Yüksel Yazılan: [ -> ]Acaba hiç biri Shield'i geçebiliyormu onun hakkında bilgin var mı?

hayır geçemiyor millet site hit alsın diye yapıyor.

Ya yürü git ya
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans Adresler