Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Saygı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
çok fazla admin varmış ahahahha Big Grin
O kadar yardım ediyorsun bize destek çıkıyorsun ama hak eden neredeyse yok denecek kadar az. Destek çıkma bize en ufak hatamızda ver banı. Destek sistemi dışında da yardımcı olma bak o zaman nasıl değerli bir Admin olacaksın. Burada sana çıkışanlar zaten hack,bug yüzünden ban yiyenler. Hak edene vereceksin desteği. Dediğim gibi Destek sistemi dışında yardımcı olma. Nexon'da senin kadar çalışan admin var mı acaba? 15 Saat çalışma zorunluluğu var istersen haftada 15 saat çalışıp bırakabilirdin de ama yapmadın 58 saat diyorsun az değil sırf bize yardım etmek için ama bazıları yüzünden hak etmiyoruz. Dediğim gibi destek sistemi dışında destek verme yardımcı olma. Bak o zaman nasıl aranan adam olacaksın.
öss sınavına hazırlanırken bu kadar paragraf okusaydım eminim odtü yü kazanırdım
Big Grin
mehmet trs seni isterse banlatırdı ama onu hepimiz tanırızkı kimseyi gereksiz yere banlamaz onun için banlatmadı adama ettiğin bi lafları düşün bi test et kendini
çoluk çocukla nıye ugrasıyorsun boswer Big Grin
Şu anda onun yaşındaki bir insanın söyliceği lafları söyledim ilk yorumlarda fark ettiysen sonradan uğraşmak istemediğim son sayfadaki yorumlardada zaten direk içimden gelen kelimeleri söyledim ve haklı olduğum şeyide savunuyorum istese banlatır tamam haklıda ama o konudada kendi acizliği olur bunun da herkez farkında.
can diceni dedi bidaha bu çocuklarla laf dalaşına girmez
Konunun 4-5 sayfasını okudum, bu kadar uzaması gereksiz hemde toplamda 20 mesajı olan manüpile etmek için elinden geleni yapan biri için fazla israf.

Gelelim Nexon'a daha önce G1 gibi nabza göre şerbet vermediği hileciye hileci dediği için bu kadar şeyin söylenmesi normal.Şimdi bu Nexon'dan yakınan arkadaşlar eskisi gibi powerlevel ve hackle oyun oynayamıyor en ufak girişimlerinde(oyun bugu) ban yiyeceklerini biliyorlar.

Birde s4 diye adını bile yeni duyduğum oyunda hack olmadığını söylemiş arkadaş.Şu ana kadar oynadığım bütün FPS oyunlarında hack vardı (bc2,bf3,mw2,mw3,cod vb.)ve bunun önüne EA,Activision gibi dünyanın en büyük oyun şirketleri geçemiyor kıytırık s4 bunu yapmış diyorsan burda yanlışlık var.

Türkiyedeki oyuncularının mantalitesini şu şekilde özetleyebilirim;

-TTnet'in oyun platformu playstore'a girince bir çok oyunun hile kodlarını bile bulabiliyorsunuz.Adamlar hile kullanmayı bile kendilerince legalleştirmiş.
-Birde dünyadaki örneği Steam'a girin bakın böyle birşeyi bulamazsınız hatta kendi oyunlarının serverlarında daha özel bir hile koruması mevcut.

Hal böyleyken işine gelirse oynarsın işine gelmezse oynamazsın bu kadar basit.
(08-15-2012 07:02 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Konunun 4-5 sayfasını okudum, bu kadar uzaması gereksiz hemde toplamda 20 mesajı olan manüpile etmek için elinden geleni yapan biri için fazla israf.

Gelelim Nexon'a daha önce G1 gibi nabza göre şerbet vermediği hileciye hileci dediği için bu kadar şeyin söylenmesi normal.Şimdi bu Nexon'dan yakınan arkadaşlar eskisi gibi powerlevel ve hackle oyun oynayamıyor en ufak girişimlerinde(oyun bugu) ban yiyeceklerini biliyorlar.

Birde s4 diye adını bile yeni duyduğum oyunda hack olmadığını söylemiş arkadaş.Şu ana kadar oynadığım bütün FPS oyunlarda hack vardı (bc2,bf3,mw2,mw3,cod vb.)ve bunun önüne EA,Activision gibi dünyanın en büyük oyun şirketleri geçemiyor kıytırık s4 bunu yapmış diyorsan burda yanlışlık var.

-TTnet'in oyun platformu playstore'a girince bir çok oyunun hile kodlarını bile bulabiliyorsunuz.Adamlar hile kullanmayı bile kendilerince legalleştirmiş.
-Birde dünyadaki örneği Steam'a girin bakın böyle birşeyi bulamazsınız hatta kendi oyunlarının serverlarında daha özel bir hile koruması mevcut.

Bana Mw3 ile BF3'te kullanılan bi hack söylermisin bakalım 100 TL Oyunu alıp hack açıcak akıllı yok daha evrende
oky youtube Mw3 Yazıpta video link koyma .
(08-15-2012 07:04 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]
(08-15-2012 07:02 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Konunun 4-5 sayfasını okudum, bu kadar uzaması gereksiz hemde toplamda 20 mesajı olan manüpile etmek için elinden geleni yapan biri için fazla israf.

Birde s4 diye adını bile yeni duyduğum oyunda hack olmadığını söylemiş arkadaş.Şu ana kadar oynadığım bütün FPS oyunlarda hack vardı (bc2,bf3,mw2,mw3,cod vb.)ve bunun önüne EA,Activision gibi dünyanın en büyük oyun şirketleri geçemiyor kıytırık s4 bunu yapmış diyorsan burda yanlışlık var.

Bana Mw3 ile BF3'te kullanılan bi hack söylermisin bakalım 100 TL Oyunu alıp hack açıcak akıllı yok daha evrende
oky youtube Mw3 Yazıpta video link koyma .

Video linki koymayım site ismimi vereyim sana? BF3'te kaç saat oyun oynadın? Yada MW3'te de bana bunu soruyorsun.Tabi killcam olmadığından sniperların zoom açmadan adam vurduğunu,ayağına mermi sıkan birinin nasıl headshot attığını ben değil sen açıklarsın.

Link vermiyorum ısrarcıysan ö.m den atarım.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans Adresler