11-06-2011, 07:09 PM
11-06-2011, 07:25 PM
H.A.A.R.P"ile ilgili bi arkadaş daha konu açmıştı baya etkileyici şeyler yazıyordu burdaki gibi ellerine saglık.
11-06-2011, 07:31 PM
ben daha tartışmıyacam arkadaş millet aşmış gidiyo
can sen bari yapma gözünü yiyeyim şu seslerden korkma be 
can sen bari yapma gözünü yiyeyim şu seslerden korkma be 
11-06-2011, 07:35 PM
Nikola Tesla denen hayırsız insan deprem yapma makinesini bulmuş bir yerde okumuştum tesla bir inşaata gidiyor ve kolona o makineyi bağlıyor inşaat baya bir sallanıyor işçiler korkudan sığınaklara gidiyor polis falan geliyor tesla sonra koşarak kaçmış ne kadar doğru ne kadar değil bilemem ama teslanın bulmuş olduğu makine yüzünden dünya 2-3 insanın elinde
Sherlock
11-06-2011, 07:44 PM
Daha fazlası için bknz. ( http://michaelsikkofield.blogspot.com/ )
11-06-2011, 07:56 PM
(11-06-2011 07:44 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Daha fazlası için bknz. ( http://michaelsikkofield.blogspot.com/ )
Daha fazlasını kaldıramıyacağız.

11-06-2011, 08:05 PM
(11-06-2011 07:35 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Nikola Tesla denen hayırsız insan deprem yapma makinesini bulmuş bir yerde okumuştum tesla bir inşaata gidiyor ve kolona o makineyi bağlıyor inşaat baya bir sallanıyor işçiler korkudan sığınaklara gidiyor polis falan geliyor tesla sonra koşarak kaçmış ne kadar doğru ne kadar değil bilemem ama teslanın bulmuş olduğu makine yüzünden dünya 2-3 insanın elinde
Bakın bir örnekle karşılaşmış insan daha. Ben Nikola Tesla olayına bile girmedim ama arkadaşımız güzel açıklamış özet geçmiş.
TrWarrior sende Sikkofield'ın bloglarını okuduysan benden daha fazla bilgiye sahipsindir değil mi ? Sana zahmet olmassa bunları inandırıcak şeyleride sen paylaş derim
Konunun aydınlatılması için erayevka112'yede mesajı için teşekkürler
Ha bu arada size verdiğim sitede 16 Ağustos 1999 tarihine gidin. Çizgilere ve renklerine bakarsanız büyük bi güç kullanılmış gibi Tsunami felaketi kadar olmasada. "iyide gölcük depremi 17 ağustosta oldu" demeyin.
Amerika bizden 11-12 saat geride ! Yani 16 Ağustos 1999 tarihinde H.A.A.R.P'In çalışma potansiyeline bakın
11-06-2011, 08:13 PM
Peki madem bu kadar güçlü bu insanlar,heryerde adamları var,burayıda takip ediyorlardır illaki.Özelliklede bu konuyu.Beni öldürsünler o zaman hadi bakalım çıksınlar karşıma göreyim..
11-06-2011, 08:16 PM
imkansız bir şey amerikanın Türkiye'yle oynaması.Siz Türkiye'yi nasıl tanıyorsunuz,türk askerinden cesur asker mi var?Türkiye en az 4 yıla kadar SÜPER GÜÇ Olacak.Eğer amerika saldırırsa bu yüzden saldırır.
11-06-2011, 08:17 PM
bu kadar korktuğunuz haarp'ın vede gizli bir iş yaptıklarını iddia ettiğiniz Haarp'ın gerçek verilerin hepsini sitesine koyduğuna inanıyormusunuz ? Hani haarp'ın değilde başka bir sitenin verileri haarp olayını kanıtlamaya çalışsanız tamamda hem haarp dünyanın sonunu getirecek bunlar gizli şeyler öğrenin diyorsunuz hemde o bilgilerin haarp'ın kendi sitesinde 1-1 aktardığını düşünüyorsunuz.
hayatında kaç tane asker gördün merak etmekteyim. Neye güvenerek bunu söylüyorsun onuda merak ediyorum. Türkiye 4 yıla süper güç değil, süper fakir olur. Elektriği bile dışarıdan satın alıyoruz, her şeyde dışa bağımlıyız, Rusya Ukrayna ile kavga edip doğal gaz'ı kapatınca ülke felç oluyor, devlet korkudan %20-%30 zam yapıyor direk doğalgaza. İran'da olmasa zaten doğal gaz konusunda hapı yutarız. Yediğimiz et dışarıdan geliyor, kullandığın elektriğin bir bölümü dışarıdan geliyor, karadeniz'deki doğaz gaz kaynaklarında Rusya'nın %50 hakkı var, Bor'u işleme hakkı yok, Güneş kollektörü denen icattan ülkede haberdar olan veya fotovoltaik sistemler ile ilgili ülkede haberi olan siyasetçi yok hangi süper güç ? One minute yani...
(11-06-2011 08:16 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]imkansız bir şey amerikanın Türkiye'yle oynaması.Siz Türkiye'yi nasıl tanıyorsunuz,türk askerinden cesur asker mi var?Türkiye en az 4 yıla kadar SÜPER GÜÇ Olacak.Eğer amerika saldırırsa bu yüzden saldırır.
hayatında kaç tane asker gördün merak etmekteyim. Neye güvenerek bunu söylüyorsun onuda merak ediyorum. Türkiye 4 yıla süper güç değil, süper fakir olur. Elektriği bile dışarıdan satın alıyoruz, her şeyde dışa bağımlıyız, Rusya Ukrayna ile kavga edip doğal gaz'ı kapatınca ülke felç oluyor, devlet korkudan %20-%30 zam yapıyor direk doğalgaza. İran'da olmasa zaten doğal gaz konusunda hapı yutarız. Yediğimiz et dışarıdan geliyor, kullandığın elektriğin bir bölümü dışarıdan geliyor, karadeniz'deki doğaz gaz kaynaklarında Rusya'nın %50 hakkı var, Bor'u işleme hakkı yok, Güneş kollektörü denen icattan ülkede haberdar olan veya fotovoltaik sistemler ile ilgili ülkede haberi olan siyasetçi yok hangi süper güç ? One minute yani...