(11-06-2011 09:05 PM)Omerr37 Yazılan: [ -> ]Nikola tesla zaten yarı bir şizofren hastası adamın beyninden geçen fikirleri hemen icraata vuruyor deprem makinası alternatif akım kablosuz eletrik dünyanın en güçlü vericisi daha sayısız mucitler. Aslında dünyadaki bilim ve teknoloji yapısını tam anlamıyla 'kökünden' değiştirebilecek birçok 'kullanılan ve kullanılmayan' deneye/buluşa da imza atmasına rağmen, ders kitaplarında adı nadiren geçer. Özellikle 'elektriğin kablosuz taşınabilmesi' gibi bir buluşu ve bunu kanıtlaması onun ne kadar benzersiz bir mucit olduğunu açıklar.
Gerçekten o adamın hayatını okumanızı tavsiye ederim.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla
(11-06-2011 09:11 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ] (11-06-2011 09:05 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ] (11-06-2011 09:00 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Şimdi bunların dünyayı yerle bir edeceğine mi inanıyorsun?
Cannibal Corpse u biri iyi kandırmış bu doğrultuda bulduğu videolardan yola çıkarak dünyayı yerle bir etti güzel.. ama bi düşünki amerika o kadar adi bir devlet ki dünyayı ele geçirmek istiyor, o yüzden bunun için 2012 yi veyahut 2020 yi beklemesine gerek yok şimdide yapar, peki neden yapmıyor? bu haarp denen şey sadece sallamasyon bilgilerden oluşan bir çeşit düzenbazlıktır başka bir şey değil, yani afedersiniz ama amerika değil kimse bi b*k yapamaz.
Arkadaşım amerikanın dünyayı ele geçirmek için yaptığı planları devreye sokup dünyayı en büyük olaylarla sallamak için illaha şimdimi yapması lazım ?
Yani özet geçersek Amerika Dünyayı şimdi niye ele geçirmek istesin ? Adamların vardır bi bildiği planları gerçekleştiriyorlardır koordine olup herşeyi yapıyolardır bu İllüminati örgütü "Gardaş bugünde şurda deprem yapak ya Arayın H.A.A.R.P'ı hemen bi iyonosfere elektromanyetik yollasınlar" mı diyecekler ?
Çocuk oyuncağı değilki bu işler
Eee o zaman herkes aptal bi amerikamı akıllı? ya birader bak anlamıyorsun bu işlerden saçma sapan yazıları okuyup burada bir şeyler kanıtlamaya çalışıyorsun ama elde var sıfır. bi şey yapamazlar rahat ol sen korkma
aynen öyle sen ibadetini yapmaya ve Allah' a inanmaya devam et ve inancını asla yitirme.Allah seni her zaman kollar ve gözetler.unutmayınki Allah her zaman yanınızdadır ve her yaptığınızdan haberi vardır.Ben fazla olayları pek merak etmiyorum tıpkı haarp ın yaptığı işler gibi(tabi yapıyorlarsa) neden diye sorarsanız öldüğümüzde görürüz varmı yokmu orda ortaya çıkar
(11-06-2011 09:02 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ]Peki arkadaşlar H.A.A.R.P'ten çıkalım şu linteki olaylara yoğunlaşalım
http://www.utkusen.com/blog/illuminati-k...eleme.html
Beyaz Saray yıkılacak desem ve yıkılsa kehanet mi olacak, çeşitli insanların yapmış olduğu saçma şeylere olağanüstü bir şeymiş gibi bakıyorsunuz
ya boş işer burak bırak şu işi tamam amerika ekonomik krizler çıkartıp ülkeyi dağıtabiliyor istihbaratları güçlü ve devletin içinde adamları var fakat bu olay tamamen uydurmaca. tahminimce amerika tarafından uydurulan ve yayılan bir olay bu yarattığı krizlerin ve savaşların konuşulması yerine bunun konuşulması ve gündemde kalması,savaşların unutulması / hazmettirilmesi gibi birşey olabilir.
bu tartışma baydı beni arkadaş 2 gündür aynı şeyleri tekrarlayıp bir şeyler kanıtlamaya çalışıyor, kanıtlamaya çalıştığı şeyde bloglardan aldığı yazılar

veya youtube videoları.. yoksa konuyla bir bilgisi olduğunu sanmıyorum daha doğrusu eğer böyle bir şey varsa bile kimsenin bilgisi yoktur adamlar yapacakları işleri bloglarda videolarda açıklayacak kadar aptal değildirler. İşte dedim ya bir deli kuyuya bir taş atıyor ve bunun peşine milyonlarca akıllı bakıyor.
Neyse bu dediğiyle devam etsin kendi kendini korkutsun
ve bu dedikleri illu falan da o olan doğal şeyler ile eşleştirilip ona göre düzenlenmiş bir şeydir eminim böyledir.
O blue beam videosuna dün baktım, bana film fragmanı gibi geldi
Şuanda kesin sonuça vardım , içip içip geliyolar buraya

gözünüzle görmeden inanmayın bu konuya derim başkada bişey demem ordan burdan alıntı yapılarak sonuca ulaşılacak şeyler değil bunlar.
burak bide ilk mesajlarda çekip intiharı kurtulmak var falan demişsin söyliyim güme gitmek gibi birşey olur o intihar

(11-06-2011 09:25 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]bu tartışma baydı beni arkadaş 2 gündür aynı şeyleri tekrarlayıp bir şeyler kanıtlamaya çalışıyor, kanıtlamaya çalıştığı şeyde bloglardan aldığı yazılar
veya youtube videoları.. yoksa konuyla bir bilgisi olduğunu sanmıyorum daha doğrusu eğer böyle bir şey varsa bile kimsenin bilgisi yoktur adamlar yapacakları işleri bloglarda videolarda açıklayacak kadar aptal değildirler. İşte dedim ya bir deli kuyuya bir taş atıyor ve bunun peşine milyonlarca akıllı bakıyor.
Neyse bu dediğiyle devam etsin kendi kendini korkutsun
ve bu dedikleri illu falan da o olan doğal şeyler ile eşleştirilip ona göre düzenlenmiş bir şeydir eminim böyledir.
Tamam camperush ve sen. Ben burda ibadetimi yapmıyorum artık din diye bişey yok falan demeye çalışmıyorum bune Din'i katma çabanız ?
Arkadaşlar konuyu umursamayanlar bunlar yalan diyenler konuya mesaj atmasınlar bence. Sonuçta bu tip konulara insanları inandırmak ve bilinçlendirmek amacıyla açtım ben bu konuyu. Tepki alayım diye değil. İnanmıyorsanız kendinizi bu konuya mesaj atma ihtiyacına neden duyuyorsunuz ? Bırakında diğer insanlar rahat rahat baksınlar şu konuya. Zaten konunun yarısı din ne biliyim "işsizmisin olm sen" falan gibi saçma saçma cevaplarla doldu
O işsizmisin olm sen diyen Apocalipsis arkadaşımada burdan söyleyeyim. Kendini neden bu konuda baskın göstermeye ve diğer bilinçlenmeye insanların düşüncelerine kendi mesajlarınla konuyu dağıtmaya çalışıyorsun ? Ben bu konuyu sen ve diğerleri gibi dalga geçeseniz diye açmadım bu konuyu. Eğer kendiniz bu tip olaylara ve projelere inanmıyorsanız bizi niye umursuyorsunuz ? Siz değilde başkalarıda konu hakkında fikir sahibi olsunlar değil mi ?
Apocalipsis ben işsiz isem sende ağaçtaki portakalın vitaminisin.