(11-06-2011 12:44 PM)Star Yazılan: [ -> ]Ya gece rüyama girdi be, önce trackmania denen şeyi gördüm, sonra Ankara'da deprem oldu ben bilgisayarın başındaydım(ekran kartı, işlemci falan hepsinin yeri değişmiş) bilgisayarın ekranı patladı birden, sonra kim olduğunu hatırlamıyom ama telefondan bir şey izliyordum ne izliyorsun dedi, cinsel içerikli video dedim. Boş işler bana göre
Arkadas bende öyle sacma rüyalar görüyomki

Sacma durduk yerde bi ucaktayız bi yere gidiyoruz bi anda bisey oluyor ucaktan iniyor bütün yolcular sonra ucaktan biri bi pakket buluyor cıkarıyor dısarı herkes basına toplanıyor kutuda c4 mü ne vardı patladı bi anda ulan dehsete düstüm! 2 gece önce gördüm tam o gördügüm gündede benim peder Türkiyeden dönücekti korku sardı içimi

(11-06-2011 12:53 PM)vertualx Yazılan: [ -> ] (11-06-2011 12:44 PM)Star Yazılan: [ -> ]Ya gece rüyama girdi be, önce trackmania denen şeyi gördüm, sonra Ankara'da deprem oldu ben bilgisayarın başındaydım(ekran kartı, işlemci falan hepsinin yeri değişmiş) bilgisayarın ekranı patladı birden, sonra kim olduğunu hatırlamıyom ama telefondan bir şey izliyordum ne izliyorsun dedi, cinsel içerikli video dedim. Boş işler bana göre
Arkadas bende öyle sacma rüyalar görüyomki
Sacma durduk yerde bi ucaktayız bi yere gidiyoruz bi anda bisey oluyor ucaktan iniyor bütün yolcular sonra ucaktan biri bi pakket buluyor cıkarıyor dısarı herkes basına toplanıyor kutuda c4 mü ne vardı patladı bi anda ulan dehsete düstüm! 2 gece önce gördüm tam o gördügüm gündede benim peder Türkiyeden dönücekti korku sardı içimi 
H.A.A.R.P yapıyor bunları, Amerikanın oyunu bunlar. Aman dikkat !
(11-06-2011 01:42 PM)inanc Yazılan: [ -> ]5 sayfa yorum olmuş oha 
Ben sayfa başına yorum sayısını 50 yaptım, hala tek sayfa bende

O dediğin ışıklar aurora olabilir, herhangi bir yıldız patlaması olabilir

Hemen her çıkan ışıkta haarp yaptı denmezki