Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bütün Forumu Bu Konuya Davet Ediyorum !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(11-06-2011 10:29 AM)Sintexx Yazılan: [ -> ]
(11-06-2011 03:14 AM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]
(11-06-2011 03:11 AM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]ya haarp ın şu siteye baktım da ayın 24 ünde saat 00.00 sularında etkin olmuş ama deprem 23 ü saat 13.40 da meydana geldi ? Yani bilemiyorum. Yazının tamamını okudum, videoların tamamını izledim. Yorumsuz :O

youtube diyor lan yalan olamaz!!!! iftira atma youtube a!!!! sopa yiyecek yaa

Bozkartal sizin tarikat illumunatiden daha beter takdir etttim.
Konuyu açtığın için sagol her yazıyı son harfine kadar her videoyu son saniyesine kadar izledim. Hala o incisözlükte takılan ergenlerin illumunatiyle her konu başlığı altında ''bunlar illumunatinin oyunu'' diye dalga geçmesinden dolayı bu konuyu önemsemeyenler var, hala bu bizim ne işimize yarıycakki gereksiz konu diyenler var ama bekleyelim görelim konu inşallah saptırılmaz çöpe taşınmaz o günler geldiğinde anlarsınız.Madem bi taraflarınıza o kadar güveniyosunuz ben müslümanım diyosunuz açın kuran okuyunda cahilliğin anlamını öğrenin. Ne oldugunuzu kim oldugunuzu bilmiyorsunuz ordan burdan duydugunuz laflarla illumunati kavramını yanlış anlayıp konuyu başka yerlere saptırıyorsunuz.

Tarikat dediğin şey nedir bana açıklar mısın? ve benim bir tarikata bağlı olduğumu nereden çıkardın? Dini konularda söz eden herkes tarikatçımı oluyor ?
Neyin kafasını yaşıyonuz ya ?
Bana saçma gelmedi o kartlardakiler bence doğru.Afrika'da kar yağması falan.Sonra biz tam şehitlerimizin öcünü almak için Kuzey Irak'a gircekken Van depremi olması.Depremden önceki ışıklar falan.Eklemek istiyorum bence Kaddafi yi de Amerika bir oyunla halkına öldürttürdü.Çünkü Kaddafi Amerika'ya kafa tutan kişiler biriydi.
Bozzkartal haklı' , Dinimiz hakkında "tarikat" türü laflar kullanmanızı dogru bulmuyorum nederseniz deyin . Semih güzel söylemis allah bizi & dünyayı yarattı onun istemedigi sey olmaz , allah herkesin ne yaptıgını yapıcagını bilir bunu unutmayın allah istemedikce bisey olmaz.Namazınızı & ibadetinizi yaptıktan sonra hicbirseyden korkmanıza gerek yok!
Birşeyden korktuğumuzu söyleyen yok. Namazımızı ibadetimizi yapıyorz.
Tarikattan kastım sürekli bu konuları din ile bagdaştırıyorsunuz ya ille işin içine dini sokacaksınız.
(11-06-2011 11:12 AM)Sintexx Yazılan: [ -> ]Birşeyden korktuğumuzu söyleyen yok. Namazımızı ibadetimizi yapıyorz.
Tarikattan kastım sürekli bu konuları din ile bagdaştırıyorsunuz ya ille işin içine dini sokacaksınız.

Bu konuyu dinle bagdaştırmıyoruz , konunun saçmalığını dinle ispatlamaya çalışıyoruz.Başka birşeylede ispatlanmaz saçmalığı.Size kalsa her din'le konuşan tarikattanmış gibi bahsediyorsunuz , size her kalsa her dinle konuşanın beyni yıkanmış.O zaman sizde bir dönüp aynaya bakın isterseniz ?
Okumaya üşendim Big Grin
(11-06-2011 11:12 AM)Sintexx Yazılan: [ -> ]Birşeyden korktuğumuzu söyleyen yok. Namazımızı ibadetimizi yapıyorz.

Sen daha konunun farkında değilsin. Deccal ile ilgili video var konuda, deccal nedir onu biliyor musun acaba şüphelii..
Bayram bayram buna kafa yordunuz ya helal olsun demekten alamadım kendimi.
Ya gece rüyama girdi be, önce trackmania denen şeyi gördüm, sonra Ankara'da deprem oldu ben bilgisayarın başındaydım(ekran kartı, işlemci falan hepsinin yeri değişmiş) bilgisayarın ekranı patladı birden, sonra kim olduğunu hatırlamıyom ama telefondan bir şey izliyordum ne izliyorsun dedi, cinsel içerikli video dedim. Boş işler bana göre
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Referans Adresler