11-06-2011, 09:50 PM
11-06-2011, 09:53 PM
(11-06-2011 09:50 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ](11-06-2011 09:25 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]bu tartışma baydı beni arkadaş 2 gündür aynı şeyleri tekrarlayıp bir şeyler kanıtlamaya çalışıyor, kanıtlamaya çalıştığı şeyde bloglardan aldığı yazılarveya youtube videoları.. yoksa konuyla bir bilgisi olduğunu sanmıyorum daha doğrusu eğer böyle bir şey varsa bile kimsenin bilgisi yoktur adamlar yapacakları işleri bloglarda videolarda açıklayacak kadar aptal değildirler. İşte dedim ya bir deli kuyuya bir taş atıyor ve bunun peşine milyonlarca akıllı bakıyor.
Neyse bu dediğiyle devam etsin kendi kendini korkutsun
ve bu dedikleri illu falan da o olan doğal şeyler ile eşleştirilip ona göre düzenlenmiş bir şeydir eminim böyledir.
Tamam camperush ve sen. Ben burda ibadetimi yapmıyorum artık din diye bişey yok falan demeye çalışmıyorum bune Din'i katma çabanız ?
Arkadaşlar konuyu umursamayanlar bunlar yalan diyenler konuya mesaj atmasınlar bence. Sonuçta bu tip konulara insanları inandırmak ve bilinçlendirmek amacıyla açtım ben bu konuyu. Tepki alayım diye değil. İnanmıyorsanız kendinizi bu konuya mesaj atma ihtiyacına neden duyuyorsunuz ? Bırakında diğer insanlar rahat rahat baksınlar şu konuya. Zaten konunun yarısı din ne biliyim "işsizmisin olm sen" falan gibi saçma saçma cevaplarla doldu
O işsizmisin olm sen diyen arkadaşımada burdan söyleyeyim. Ben işsizim'de sen lağımdaki faremisin ?
lan oğlum yoksa sendemi haarpta çalışıyon inandırmak falan
? Biz sadece doğruyu anlatmaya çalışıyorduk o kadar.11-06-2011, 09:57 PM
(11-06-2011 09:53 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ](11-06-2011 09:50 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ](11-06-2011 09:25 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]bu tartışma baydı beni arkadaş 2 gündür aynı şeyleri tekrarlayıp bir şeyler kanıtlamaya çalışıyor, kanıtlamaya çalıştığı şeyde bloglardan aldığı yazılarveya youtube videoları.. yoksa konuyla bir bilgisi olduğunu sanmıyorum daha doğrusu eğer böyle bir şey varsa bile kimsenin bilgisi yoktur adamlar yapacakları işleri bloglarda videolarda açıklayacak kadar aptal değildirler. İşte dedim ya bir deli kuyuya bir taş atıyor ve bunun peşine milyonlarca akıllı bakıyor.
Neyse bu dediğiyle devam etsin kendi kendini korkutsun
ve bu dedikleri illu falan da o olan doğal şeyler ile eşleştirilip ona göre düzenlenmiş bir şeydir eminim böyledir.
Tamam camperush ve sen. Ben burda ibadetimi yapmıyorum artık din diye bişey yok falan demeye çalışmıyorum bune Din'i katma çabanız ?
Arkadaşlar konuyu umursamayanlar bunlar yalan diyenler konuya mesaj atmasınlar bence. Sonuçta bu tip konulara insanları inandırmak ve bilinçlendirmek amacıyla açtım ben bu konuyu. Tepki alayım diye değil. İnanmıyorsanız kendinizi bu konuya mesaj atma ihtiyacına neden duyuyorsunuz ? Bırakında diğer insanlar rahat rahat baksınlar şu konuya. Zaten konunun yarısı din ne biliyim "işsizmisin olm sen" falan gibi saçma saçma cevaplarla doldu
O işsizmisin olm sen diyen arkadaşımada burdan söyleyeyim. Ben işsizim'de sen lağımdaki faremisin ?
lan oğlum yoksa sendemi haarpta çalışıyon inandırmak falan? Biz sadece doğruyu anlatmaya çalışıyorduk o kadar.
Sana dediğim birşey yok panpa. Ben sadece bu konuyu görüpte dalga geçenler "gidin ibadetinizi yapın namazınızı kılın" diyip hemen olayı din'e bağlamaya, bazılarınında Konuyu dalga konusu getirmeye çalışanlara tepkimdir.
Konuyla ilgili bilinçlenmeye ve bilgilenmeye çalışan insanların bu tip mesajları gördükten sonra bu konuya mesaj atmaya korkar oldular. Size göre hepsi bi yalandır ve gerçekleşmeyeceği %100 kesin olaylardır ama bana göre, Uğura göre diğer arkadaşlara göre değildir. Burda inanmaya ve bilinçlenmeye çalışan insanları baskılamanızdır.
Bu tarz bir konu başka bir forumdada açıldı ordaki herkes inanmaya ve şaşırmaya başlamıştı herkes mesaj atma gereğini duydu ve duygularını göstermeye çalıştı. O forumda o konuya atılan mesaj sayısı 5000'i geçmişti. Şuan hala konu uplandıkça uplanıyor
Demekki bu forumun zihniyeti böyle şeyleri düşünemeyecek ve olamayacak kadar uçuk şeylermişki bu konu böyle boka düşen üzerinde dolaşan sinek misaline döndü
11-06-2011, 09:58 PM
Burada fazla yorum görüyorum, çok fazla boş yorum görüyorum.
11-06-2011, 10:00 PM
dostum aslında teoride mümkün olan şeyler ama elektro manyetik dalgalarla koca okyanusu kaldırıp kara fırlatmak ...
başım ağrıdı düşünmekten bunu yapabilecek birşey gözümle görmem lazım inanmam için sen inanırsın inanmazsın senin bu konudan bana kazandırdığın tek şey benim hoşuma gitmeye başlayan bir kararsızlık acaba bilgisayar mühendisi mi olsam,fizikçimi ?
başım ağrıdı düşünmekten bunu yapabilecek birşey gözümle görmem lazım inanmam için sen inanırsın inanmazsın senin bu konudan bana kazandırdığın tek şey benim hoşuma gitmeye başlayan bir kararsızlık acaba bilgisayar mühendisi mi olsam,fizikçimi ?

11-06-2011, 10:01 PM
İnsanlar eleştiriye de açık olmalıdırlar yalnız. Bu da bir gerçek.
+ Kim konuya f5 attı ? O kişi de bi çıksın.
+ Kim konuya f5 attı ? O kişi de bi çıksın.
11-06-2011, 10:03 PM
(11-06-2011 10:00 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]dostum aslında teoride mümkün olan şeyler ama elektro manyetik dalgalarla koca okyanusu kaldırıp kara fırlatmak ...
Sen bu kafayla 35.9 külüstür bir Iveco'nun şoför koltuğuna oturursun ancak.
11-06-2011, 10:05 PM
Beyler şu f5 i atan kimse bıraksın ! Bulursam banlanacak.
11-06-2011, 10:08 PM
Olum dünyayı bıraktınız kendiniz kapısmaya basladınız 

11-06-2011, 10:08 PM
(11-06-2011 10:03 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ](11-06-2011 10:00 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]dostum aslında teoride mümkün olan şeyler ama elektro manyetik dalgalarla koca okyanusu kaldırıp kara fırlatmak ...
Sen bu kafayla 35.9 külüstür bir Iveco'nun şoför koltuğuna oturursun ancak.
tanımadan konuşuyosun tartışmaya girmicem senle