Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ayakkabı.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(04-09-2011 08:45 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(04-09-2011 08:41 PM)Omerr37 Yazılan: [ -> ]Bende Tiger alıcam Dar paça bide Big Grin On numara.. =)

DİKKAT ! Apaçi Tespit Edildi ! Tüm Birimlerin Dikkatine ! WTR'ye Apaçi Sızması Vardır ! Derhal Vurun Big GrinBig GrinBig Grin

Booom Head Shot... Tamam vuruldu görev tamam Big Grin
(04-09-2011 11:05 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(04-09-2011 08:45 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(04-09-2011 08:41 PM)Omerr37 Yazılan: [ -> ]Bende Tiger alıcam Dar paça bide Big Grin On numara.. =)

DİKKAT ! Apaçi Tespit Edildi ! Tüm Birimlerin Dikkatine ! WTR'ye Apaçi Sızması Vardır ! Derhal Vurun Big GrinBig GrinBig Grin

Booom Head Shot... Tamam vuruldu görev tamam Big Grin

Şu müslüman mı uleeynn Kaspersky : Truva atı tespit edildi
(04-09-2011 07:23 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Oha güngörenmi Big Grin Dostum naptın yahu nasıl geçecem ben oralara Anadolu yakasında yokmudur bu modelden. Karşıya geçemem çok yoğunuz okul dershane filan Big Grin

gel gel bizim alt cadde güngören ben götürürüm seni Big Grin

Sherlock

(04-09-2011 11:01 PM)Guadalcanal Yazılan: [ -> ]
(04-09-2011 07:42 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(04-09-2011 07:34 PM)Guadalcanal Yazılan: [ -> ]Ne yazıkki gençlerde bi özenti modası almış gidiyor.Yolda gördüğüm 10 gençten 7'sinde adidas superstar yada converse görüyorum.Hayır anlamadığım aynı türden ayakkabıları giymek hoşunuzamı gidiyor çözemedim ?

Herkes takım elbise yada siyah kundura giyince problem yok ama ?

Nasıl bi gerizekalısınki konuyu takım elbise ve kunduraya çekebiliyorsun ? Kundura veya takım elbise demeden problem yok demeye başladın.Ben burda kundurayı savunmuyorum.Burdaki sorun herkesin aynı tip veya benzer giyinmesi.

Bu arada adidas ve converse gurur yapan sazanlar birer birer düşüyor konuya.

Hakaret edince rahatladın mı ? Cidden mutlu musun yani.

Adam akıllı bi' konu üzerinde tartışamıyosunuz bile , tekrarında ceza alacaksın.

Konuyu kapatmak zorundayım.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler