(04-09-2011 07:34 PM)Guadalcanal Yazılan: [ -> ]Ne yazıkki gençlerde bi özenti modası almış gidiyor.Yolda gördüğüm 10 gençten 7'sinde adidas superstar yada converse görüyorum.Hayır anlamadığım aynı türden ayakkabıları giymek hoşunuzamı gidiyor çözemedim ?
Zamanında herkesin ayağında kundura vardı.Özentilik mi oluyor

(04-09-2011 07:34 PM)Guadalcanal Yazılan: [ -> ]Ne yazıkki gençlerde bi özenti modası almış gidiyor.Yolda gördüğüm 10 gençten 7'sinde adidas superstar yada converse görüyorum.Hayır anlamadığım aynı türden ayakkabıları giymek hoşunuzamı gidiyor çözemedim ?
hiçte bile şimdi bot modası var. dikkatimi çektide lisede gördüğüm her 5 kişiden 2 sinde bot var
Ha konvers ha bu

bez parçası bildiğin alıcaksın sneakeri yamakazi ler bile sneaker giyiyo adamlar ucuyolar aga

evlerden evlere atlıyolar tırmanıyolar

(04-09-2011 07:42 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ] (04-09-2011 07:34 PM)Guadalcanal Yazılan: [ -> ]Ne yazıkki gençlerde bi özenti modası almış gidiyor.Yolda gördüğüm 10 gençten 7'sinde adidas superstar yada converse görüyorum.Hayır anlamadığım aynı türden ayakkabıları giymek hoşunuzamı gidiyor çözemedim ?
Herkes takım elbise yada siyah kundura giyince problem yok ama ?
Bence takım elbise giymekte saçma. O felseyefi bulunduğum her ortamda yıkmaya calısıyorum
(04-09-2011 07:48 PM)windows7s Yazılan: [ -> ] (04-09-2011 07:34 PM)Guadalcanal Yazılan: [ -> ]Ne yazıkki gençlerde bi özenti modası almış gidiyor.Yolda gördüğüm 10 gençten 7'sinde adidas superstar yada converse görüyorum.Hayır anlamadığım aynı türden ayakkabıları giymek hoşunuzamı gidiyor çözemedim ?
hiçte bile şimdi bot modası var. dikkatimi çektide lisede gördüğüm her 5 kişiden 2 sinde bot var
Bot olsa gene iyi ugg onlar

Hooopp bi dakka bendede converse var ne olmuş yani

çok rahat ve bütün kıyafetlerle uyumlu bir ayakkabı heryerde giyebiliyorum
Ne olacak aynı ayakkabıyı giysek ? Açıkçası şu converse modası zamanında çok giydim o ayakkabıyı sonra baktım bizim genç tayfadan o ayakkabı apaçilerin ayaklarında dolanmaya başladı. Sonra tigerlar başladı açıkçası ben nike & adidas seviyorum. 3 ayakkabı 3 ü de sağlamdır vallahi. 1 tane nike jordan 4 yıllıktır ayıptır söylemesi ama hala sapasağlam. 1 tane adidas tenis ayakkabısı da olsa çok iyi bir de timberland var

Bende Tiger alıcam Dar paça bide

On numara.. =)
Moruk Bayrampaşada Forum İstanbul var orda istediğin her model var

ben ilk gittiğimde kayboldum

orda rahat buLursun.. =)
(04-09-2011 07:42 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ] (04-09-2011 07:34 PM)Guadalcanal Yazılan: [ -> ]Ne yazıkki gençlerde bi özenti modası almış gidiyor.Yolda gördüğüm 10 gençten 7'sinde adidas superstar yada converse görüyorum.Hayır anlamadığım aynı türden ayakkabıları giymek hoşunuzamı gidiyor çözemedim ?
Herkes takım elbise yada siyah kundura giyince problem yok ama ?
Nasıl bi gerizekalısınki konuyu takım elbise ve kunduraya çekebiliyorsun ? Kundura veya takım elbise demeden problem yok demeye başladın.Ben burda kundurayı savunmuyorum.Burdaki sorun herkesin aynı tip veya benzer giyinmesi.
Bu arada adidas ve converse gurur yapan sazanlar birer birer düşüyor konuya.