Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ayakkabı.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Beyler bu ayakkabı (modeli yani) İstanbulda satılıyormu,satılıyorsa nerede satılıyor bulabilirseniz çok sevinirim. Bayaa bakındım ama bulamadım yav
Sad

Çok süperstar gördüm ama buna aşık oldum resmen bulursanız süper olur victory.gif

[Resim: ran391.jpg]
Süpermiş.
ooo güzelmiş yarın falan dışarı çıkarsam ararım
Adam adidas sever ya Big Grin Sinağn ben de bakayım bu ayakkabıya yarın Smile
adidas'dan alacağım son ayakkabıdır. En kalitesiz olanları bunlar vede peynir ekmek gibi gidiyor.
(04-09-2011 06:41 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]adidas'dan alacağım son ayakkabıdır. En kalitesiz olanları bunlar vede peynir ekmek gibi gidiyor.

Turgay hevesimi kırma süper gözüküyor ayakkabı Angry
Tiger alın boswerin adidası felan .D
(04-09-2011 06:45 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(04-09-2011 06:41 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]adidas'dan alacağım son ayakkabıdır. En kalitesiz olanları bunlar vede peynir ekmek gibi gidiyor.

süper gözüken çok ayakkabı var ama bu seri maliyeti en düşük vede kalitesi en az olan modellerinden.
(04-09-2011 07:00 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(04-09-2011 06:45 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]

süper gözüken çok ayakkabı var ama bu seri maliyeti en düşük vede kalitesi en az olan modellerinden.

Yahu iyi diyorsunda benim arkadaşım o ayakkabıyı 8 ay giydi ufacık yırtığı bile olmadı. Aynı şekilde bende çok giydim süperstar uzun süre ama hiçbi yırtılma,solma,bozulma olmadı yani o kadarda kötü değil model yerme favorimi yav Big Grin
new balance al ne etcen adidası ya victory.gif
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler