Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
360
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
365
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
106
my_setcookie
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
-Accountunuz mu çalındı? Ticket mı lazım ?
-3 aylık Gold Premium aldınız ama 2. ay dinarınız mı gelmedi ? Ticket mı lazım ?
-Oyuna girmeye çalışıyorsunuz ama server gözükmüyor ! Teknik destek mi lazım ?
-Seviyeli bir clana girmek istiyorsunuz ama aradığınız clanı bulamadınız mı ?
-Bunlar ve daha fazlası için tek yapmanız gereken üye olmak.
(04-09-2011 08:41 PM)Omerr37 Yazılan: Bende Tiger alıcam Dar paça bide On numara.. =)
DİKKAT ! Apaçi Tespit Edildi ! Tüm Birimlerin Dikkatine ! WTR'ye Apaçi Sızması Vardır ! Derhal Vurun
Booom Head Shot... Tamam vuruldu görev tamam
Şu müslüman mı uleeynn Kaspersky : Truva atı tespit edildi
(04-09-2011 07:23 PM)SinanYksl Yazılan: Oha güngörenmi Dostum naptın yahu nasıl geçecem ben oralara Anadolu yakasında yokmudur bu modelden. Karşıya geçemem çok yoğunuz okul dershane filan
gel gel bizim alt cadde güngören ben götürürüm seni
(04-09-2011 07:34 PM)Guadalcanal Yazılan: Ne yazıkki gençlerde bi özenti modası almış gidiyor.Yolda gördüğüm 10 gençten 7'sinde adidas superstar yada converse görüyorum.Hayır anlamadığım aynı türden ayakkabıları giymek hoşunuzamı gidiyor çözemedim ?
Herkes takım elbise yada siyah kundura giyince problem yok ama ?
Nasıl bi gerizekalısınki konuyu takım elbise ve kunduraya çekebiliyorsun ? Kundura veya takım elbise demeden problem yok demeye başladın.Ben burda kundurayı savunmuyorum.Burdaki sorun herkesin aynı tip veya benzer giyinmesi.
Bu arada adidas ve converse gurur yapan sazanlar birer birer düşüyor konuya.