Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ayakkabı.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Turgay haklı bunun kalitesi çok düşük. 2 sene önce almıştım superstar, o ayakkabıyla top falan oynamadım ama yanları patladı 6 ay sonra
Adidas superstar 2 var.Alalı 1 yıl olmadı 7 ay falan oluyor ayakkabı dağıldı.Ne topa vurdum ne taşa Big Grin Sadece koşmak,yürümek ama görsen ayakkabıyı sırf top oynamışım sanarsın.Yanda patlama, sağda yırtılma, rengi soldu.Direk çöp.

Anlıcağın adidas dedimi 2 dakika düşün öyle karar ver..
Benim Tarzım Değil Smile Ama Güzel Duruyor victory.gif
la konuyu dağıtmayın. bulan varsa söylesin alcam ben bu ayakkabıyı kararımdan dönem cıx dağılın Big Grin
İstanbul/Güngören Merkez Camii karşısında var aynısından fiyatını bilmiyorum ama ayakkabı vitrinde duruyor.
Oha güngörenmi Big Grin Dostum naptın yahu nasıl geçecem ben oralara Anadolu yakasında yokmudur bu modelden. Karşıya geçemem çok yoğunuz okul dershane filan Big Grin
(04-09-2011 07:23 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Oha güngörenmi Big Grin Dostum naptın yahu nasıl geçecem ben oralara Anadolu yakasında yokmudur bu modelden. Karşıya geçemem çok yoğunuz okul dershane filan Big Grin

gelsene güngörene Big Grin (recep ivedik)
(04-09-2011 07:27 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(04-09-2011 07:23 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Oha güngörenmi Big Grin Dostum naptın yahu nasıl geçecem ben oralara Anadolu yakasında yokmudur bu modelden. Karşıya geçemem çok yoğunuz okul dershane filan Big Grin

gelsene güngörene Big Grin (recep ivedik)

Puhahaha Big GrinBig GrinBig Grin ilk okuduğumda benimde aklıma o gelmişti victory.gif
Ne yazıkki gençlerde bi özenti modası almış gidiyor.Yolda gördüğüm 10 gençten 7'sinde adidas superstar yada converse görüyorum.Hayır anlamadığım aynı türden ayakkabıları giymek hoşunuzamı gidiyor çözemedim ?
(04-09-2011 07:34 PM)Guadalcanal Yazılan: [ -> ]Ne yazıkki gençlerde bi özenti modası almış gidiyor.Yolda gördüğüm 10 gençten 7'sinde adidas superstar yada converse görüyorum.Hayır anlamadığım aynı türden ayakkabıları giymek hoşunuzamı gidiyor çözemedim ?

Herkes takım elbise yada siyah kundura giyince problem yok ama ?
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler