Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: T-Bomb CQC'den Kaldırılmalı mı ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(03-25-2011 10:26 PM)maxcais3r Yazılan: [ -> ]Eli silah tutmayan adamlar kaldırılmasın dıyor Big Grin zaten zombi modu ıcın gelmıs bı bomba oyle ve ya boyle kalkması gerekıyor

Merak etme eli çok silah tutan alıyor t-bomb. Böyle bir yargıyla hareket edersek o zaman famasta eli k2 tutmayan alıyor ? Smile
Kaldırılsın ..!
kaldırılsın
bence de kaldırılmalı..
Oyunun zevkini fazlasıyla kaçırdığı için bence de kaldırılmalı...
kaldırılmalı o bombayla 6 kişi öldügunu gordumm....:Ss.gif şaşirdim acıkcası
(03-25-2011 10:34 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]
(03-25-2011 10:26 PM)maxcais3r Yazılan: [ -> ]Eli silah tutmayan adamlar kaldırılmasın dıyor Big Grin zaten zombi modu ıcın gelmıs bı bomba oyle ve ya boyle kalkması gerekıyor

Merak etme eli çok silah tutan alıyor t-bomb. Böyle bir yargıyla hareket edersek o zaman famasta eli k2 tutmayan alıyor ? Smile

famasla ne alaka ? adam elınde sılah yerıne t bombla gezıyo bunu bı acıklasana
(04-03-2011 07:10 AM)maxcais3r Yazılan: [ -> ]

Gezemez diye bir kural mı var ? Açıkça kendim için söylüyorum karşı tarafın full tbomb attığı oyunları da ele alıyorum en fazla 20-50 arası ölmüşümdür t*bomb ile. Tamamen taktiksel haraket edeceksin ve iyi gözleyeceksin herşeyi. El başı direkt bir yerlere gidersen oturursun tbomb a. Zor şartlar altında da oynamak lazım değil mi ?
(04-03-2011 10:12 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]
(04-03-2011 07:10 AM)maxcais3r Yazılan: [ -> ]

Gezemez diye bir kural mı var ? Açıkça kendim için söylüyorum karşı tarafın full tbomb attığı oyunları da ele alıyorum en fazla 20-50 arası ölmüşümdür t*bomb ile. Tamamen taktiksel haraket edeceksin ve iyi gözleyeceksin herşeyi. El başı direkt bir yerlere gidersen oturursun tbomb a. Zor şartlar altında da oynamak lazım değil mi ?

Katılıyorum.Bu oyun adam öldürmek amacı ile değil strateji amacı ile oynanmalıdır..
kaldırılmamalı bnce
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Referans Adresler