Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Merhaba konuyu daha yeni gördüm geç'de olsa yazmak isdiyorum fikrimi..
Öncelik'le kendi adıma konuşmak isdiyorum warrock'da herkezin hedef'leri vardır benim'de var adamlar olmuşlar 75 80 lwl opk wh sh ne ararsan mevcut biz burada öncelik'le düzgün bir oyun isdiyoruz t-bomba felan geçilsin neden diye sorarsanız oyunu bozan t bomba değil'ki oyunu bozan bunların çıkardığı programlar herkez sanıyor'ki millet kendi kafasına göre bunları çıkartıyor hayır daha fazla para kazanmak için k2 bunu yapıyor knightonline'de olduğu gibi bizim ilk hedefimiz hacker'ler olmadı bu 10 yıl'da sürse emek hırsızlarına son vermemiz lazım..
T bomba'ya gelince kd kasmayı bilmiyenler khali geçer millet ammo alırken baseye 1 bomba al sana team kill yazık'dır biz warrock'da nasıl oyun oynuyorsan k2 bizimle oyun oynuyor farkına varın ilk hedef hackerler olmalı'dır.
tbomb alanlar elinde silah yok bomba ile dolaşıyor.. kısacası tbomb çıktı mertlik bozuldu...ama şimdi kaldırırlırsada alanlara haksızlık olur birazda.. yanı k2 yaptığı aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık
(03-24-2011 07:43 PM)eymen Yazılan: [ -> ]Merhaba konuyu daha yeni gördüm geç'de olsa yazmak isdiyorum fikrimi..
Öncelik'le kendi adıma konuşmak isdiyorum warrock'da herkezin hedef'leri vardır benim'de var adamlar olmuşlar 75 80 lwl opk wh sh ne ararsan mevcut biz burada öncelik'le düzgün bir oyun isdiyoruz t-bomba felan geçilsin neden diye sorarsanız oyunu bozan t bomba değil'ki oyunu bozan bunların çıkardığı programlar herkez sanıyor'ki millet kendi kafasına göre bunları çıkartıyor hayır daha fazla para kazanmak için k2 bunu yapıyor knightonline'de olduğu gibi bizim ilk hedefimiz hacker'ler olmadı bu 10 yıl'da sürse emek hırsızlarına son vermemiz lazım..
T bomba'ya gelince kd kasmayı bilmiyenler khali geçer millet ammo alırken baseye 1 bomba al sana team kill yazık'dır biz warrock'da nasıl oyun oynuyorsan k2 bizimle oyun oynuyor farkına varın ilk hedef hackerler olmalı'dır.
lütfen cahil cahil yorumlar atmayınız. Yıllardır bu hikaye dolaşır K2 hack satıyor diye. Gidin sorun bugüne kadar hack yapanlara acaba kaç tanesi hacke para vermiştir ? Çook eskiden parayla hack satılırdı ama yıllardır parayla hack yok. Hack parayla satılsa zaten hack yapan oyuncu sayısı az olurdu. Gir internete hack yaz zaten bir sürü çıkıyor kaç tanesi senden para istiyor gözünü seveyim. Yalan yanlış bilgilerle insanları kandırmayın.
Sadece cqc'den kalkmak şartıyla kalkmalı.. Urban ve Battle'da iyi olur. Zaten o bombanın yapılma amacı bile A.I. idi.
T-bomb kesinlikler kalkmamalı bence neden mi?Çünkü alan insanlar boşu boşuna para verip almıyor.Güzel ve işe yarar olduğu için alıyor.Aw50f veya scorpion almak gibi.T-bomb alanların hakları ellerinden alınmamalı.Çözüm mü?Çözüm "No m14"gibi "No T-Bomb" odalar kurarlarsa insanlar rahata erer diye düşünüyorum.
aynen , ama kalkması şart değil damage'i azaltılsın oda yeter o ne öyle abi atom bombasımı el bombasımı belli değil
(03-24-2011 11:56 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (03-24-2011 07:43 PM)eymen Yazılan: [ -> ]Merhaba konuyu daha yeni gördüm geç'de olsa yazmak isdiyorum fikrimi..
lütfen cahil cahil yorumlar atmayınız. Yıllardır bu hikaye dolaşır K2 hack satıyor diye. Gidin sorun bugüne kadar hack yapanlara acaba kaç tanesi hacke para vermiştir ? Çook eskiden parayla hack satılırdı ama yıllardır parayla hack yok. Hack parayla satılsa zaten hack yapan oyuncu sayısı az olurdu. Gir internete hack yaz zaten bir sürü çıkıyor kaç tanesi senden para istiyor gözünü seveyim. Yalan yanlış bilgilerle insanları kandırmayın.
Peki kos kaca k2 bayisi ay'da tirilyonlar kırıyorlar ve tüm oyunların'da hack var + sistem ellerinin altın'da hacki kaldıracak adam mı yok ellerin'de 1 2 milyar sallar sonuç'da ayda tirilyonlar kazanıyorlar bu pislikleri kaldırırlar sistem ellerin'de para ceplerin'de daha neyi bekliyorlar ? yıllar'dır ? hocam kardeşim k2 bu hack'leri kendileri salıyor cahil yorum atan ben değil asıl sensin konunun daha fazla uzamasını istemiyorum ama google teyzeye bir danış gine....
T-Bomb kaldırmamlı bence . Oyun içinde daha fazla kill yapmamıza yardımcı oluyor

Katılmıyorum.Kesinlikle kaldırılmasın.

Eli silah tutmayan adamlar kaldırılmasın dıyor

zaten zombi modu ıcın gelmıs bı bomba oyle ve ya boyle kalkması gerekıyor
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13