Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
kesinlikle kaldırılmalı..
özelikle haftasonu oyunun yoğun olduğu-lag olduğu zamanlarda hiç çekilmiyor.
T-Bomb Cok güzel . Bence kalmalı .
Hayır asla kaldırılmasın

Bence Kalkmalı T-bomb alabilen var alamayan var hic adil değil

Ya Arkadaşlar Anladığım Kadarıyla T-Bomb Olanlar Kalkmasın Olmayanlar Kalksın Diyor Bence Kalkmamalı Bende Yok Ama Özel Bir Bomba Parası Olan Alır Olmayan Saygı Duysun Lütfen

Bence Saçma Bir Konu Olmuş

(03-21-2011 03:36 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ] (03-18-2011 11:23 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Kalkmasın bence. Sonuçta alanı var. En yakın zamanda da gelince almayı planlıyorum. Sonuçta tanıdığım insanlar var. 200 günlük - 300 günlük alan. Bu adamlar boşuna mı aldı. Ya baştan diyecekler cqc de kullanılmaz. Ya da şimdi böyle cart diye söylemeyecekler kalktı diye. Açıkçası dostlukta kullanılmasın ama base yapan noob oyuncuları base dışına itmek için çok mantıklı bir eşya. Ben açıkçası kalkmaması taraftarıyım.
Sonuna kadar destekliyorum.
T-bomb siz alın birde siz oynayın. 1 bombada öyle 1-2 almak veya 3 lü 4lü yaparken ne kadar zevk aldığınızı ne siz söyleyin nede ben anlatayım.
Kesinlikle kaldırılmamalı ve heryerde kullanılmalı. Sonuçta g1'in tbombdan eminim büyük bir kaynağı vardır. 200-300 günlük alan arkadaşlarım var benimde aynı şekilde onlar boşunamı aldı ?.
T-bomb alıpta oynayan insanlar asıl warrocka daha çok bağlı kalır ve zevk alır buda daha çok para ve g1'in yüzünün gülmesi için bir sebep, Player olanda o bombaya malup olmasın arkadaş. Sazan gibi ölüyosa bizim suçumuz ne yani.
T-bombdan nefret edersiniz tamam ilk geldiğinde bende öyleydim. Ama alınca aldığım zevki anlatamam. Oyunu daha çok sevdim ve daha çok para yatırmaya teşviklendim.
Kesinlikle KALDIRILMAMALI
t bomb zombi modu ıcın geldı zaten eli silah tutmayan t bombla adam vurunca sevınıyor
KaLdırıLmaLı Oynayamıyoruz T-BombLa .
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13