03-18-2011, 07:33 PM
http://forums.gamersfirst.com/index.php?...pic=138639
Öncelikle Resmi forumda bu adrese girip fikrinizi belirtin lütfen Hızır oradaki yorumları okuyacak. Ama ben genede konuyu burayada açıyorum. Lütfen Asıl cevaplarınızı Resmi foruma yazınız.
Lakin genede fikirlerinizi burayada yazın arkadaşlar burada da anket açacağım resmi forumda anket açılmıyor =D
Resmi foruma giriş yapmak için yeni account almayın mevcut G1 ID'niz vede Şifreniz ile giriş yapabilirsiniz
Öncelikle Resmi forumda bu adrese girip fikrinizi belirtin lütfen Hızır oradaki yorumları okuyacak. Ama ben genede konuyu burayada açıyorum. Lütfen Asıl cevaplarınızı Resmi foruma yazınız.
Lakin genede fikirlerinizi burayada yazın arkadaşlar burada da anket açacağım resmi forumda anket açılmıyor =D
Resmi foruma giriş yapmak için yeni account almayın mevcut G1 ID'niz vede Şifreniz ile giriş yapabilirsiniz
Turgay EMEK Yazılan:Evet arkadaşlar pek çok kişinin rahatsız olduğu bir konuyu dile getirmek istiyorum. Benim vede yakın çevremde aldığım izlenime göre T-Bomb CQC için çok ağır bir item. Etki alanı çok yüksek, ses çıkarmıyor, damagesi çok yüksek vs... Eğerki yeterli sayıda eleştiri gelirse bu konu G1 tarafından değerlendirilmeye alınacak bunun içinde hepinizin fikrini aktarması gerekiyor.
Lütfen fikirlerinizi temellendirerek açıklayınız.
Kendi düşüncem; T-bomb CQC için çok ağır bir item. Karşı tarafta 4-5 tane T-bomblu kişi olduğu zaman baseden baseye bu bombayı atabiliyorlar vede oyun pekde adil olmuyor. Heleki yükseklik farklı olan Khali Bloc gibi maplarda tepede olanlar silah bile kullanmadan oyunu bitirebiliyor neredeyse. Artık millet tüm oyun boyunca T-bomb la koşuyor silah alan yok eline. Bence T-bomb Cqc'den kaldırılmalı.