Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Yeni Admin Hızır beyi tüm forum sitelerinde aktif olarak görmek istiyoruz.
"Sahanın tozunu yutan" aktif bir Admin istiyoruz.Pantolonun ütüsü bozulmasın diye sahada çalışanlarla bir araya gelmekten imtina edenler, asıl başarıyı sahada alacağını unutanlar, zihniyet devrimine ihtiyaç duymayanlar, oldukları yerde başarısızlığı sorgulamaya mahkumdurlar.
T-Bomb'un küçük haritalarda kullanılması uygun değildir;
- Base odaklı çatışmalarda oyun heyecanını ortadan kaldırabilecek kadar geniş bir yıkım meydana getirmekte
- Küçük haritalarda silah odaklı çatışmaların azalmasına; Silahlara duyulan ilginin azalmasına, yeni silahları denemeye gerek bıraktırmayacak ölçüde dengeyi tahrip etmekte
- Aynı anda farklı silah kombinasyonlarının bir arada sergilendiği küçük haritalarda "Baseden itibaren elinde T-Bomb ile diğer baseye koşan" yeni bir oyuncu türü meydana getirdiği için
T-Bomb'un en kısa sürede CQC'den kaldırılması isabetli olacaktır.
Saygılarımla.
(03-18-2011 10:37 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Yeni Admin Hızır beyi tüm forum sitelerinde aktif olarak görmek istiyoruz.
"Sahanın tozunu yutan" aktif bir Admin istiyoruz.Pantolonun ütüsü bozulmasın diye sahada çalışanlarla bir araya gelmekten imtina edenler, asıl başarıyı sahada alacağını unutanlar, zihniyet devrimine ihtiyaç duymayanlar, oldukları yerde başarısızlığı sorgulamaya mahkumdurlar.
T-Bomb'un küçük haritalarda kullanılması uygun değildir;
- Base odaklı çatışmalarda oyun heyecanını ortadan kaldırabilecek kadar geniş bir yıkım meydana getirmekte
- Küçük haritalarda silah odaklı çatışmaların azalmasına; Silahlara duyulan ilginin azalmasına, yeni silahları denemeye gerek bıraktırmayacak ölçüde dengeyi tahrip etmekte
- Aynı anda farklı silah kombinasyonlarının bir arada sergilendiği küçük haritalarda "Baseden itibaren elinde T-Bomb ile diğer baseye koşan" yeni bir oyuncu türü meydana getirdiği için
T-Bomb'un en kısa sürede CQC'den kaldırılması isabetli olacaktır.
Saygılarımla.
şüphesiz kendisi resmi forum dışındaki forumlarıda geziyor ama kendisi zaten resmi forumdan oyunculara yardımcı olmaya calısıyor. Fan sitelerine giripte güncel olayları takip etmeye calısıyor. O konuda her türlü saha çalışmasını kendisi yapıyor açıkcası.
Bence kalkmasın. Bi kere T-Bomb olan bi charla oynadım ayrı bi zevk veriyo onu atmak

G1 iyi kar yaptı T-Bomb tan kalkması çok zor bi ihtimal.
Kalkmasın bence. Sonuçta alanı var. En yakın zamanda da gelince almayı planlıyorum. Sonuçta tanıdığım insanlar var. 200 günlük - 300 günlük alan. Bu adamlar boşuna mı aldı. Ya baştan diyecekler cqc de kullanılmaz. Ya da şimdi böyle cart diye söylemeyecekler kalktı diye. Açıkçası dostlukta kullanılmasın ama base yapan noob oyuncuları base dışına itmek için çok mantıklı bir eşya. Ben açıkçası kalkmaması taraftarıyım.
(03-18-2011 11:23 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]kalkmaması taraftarıyım.
Base yaparsa zaten zamana karşı olacağı için çıkacak illaki, zaten T-Bomb'un buglu olduğunu K2'ye bildirdiğimiz zaman cqc de kullanmayın kaldıracağız diye talimat söylemişlerdi.hatta forumda konu açan vardı yapıştırmıştı direk gelen cevabı..
100+ alanlar da biraz aç gözlü diyelim =) veya double aç gözlü (double open eyes

-ingilizce katliam-)
(03-18-2011 11:55 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ] (03-18-2011 11:23 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]kalkmaması taraftarıyım.
Base yaparsa zaten zamana karşı olacağı için çıkacak illaki, zaten T-Bomb'un buglu olduğunu K2'ye bildirdiğimiz zaman cqc de kullanmayın kaldıracağız diye talimat söylemişlerdi.hatta forumda konu açan vardı yapıştırmıştı direk gelen cevabı..
100+ alanlar da biraz aç gözlü diyelim =) veya double aç gözlü (double open eyes
-ingilizce katliam-)
Alican zamana karşı olarak değil. Mesela puan kasmak için kalanlara da iyi oluyor. Bence büyük avantaj kullanmayı bilene. Ayrıca bırak olsun o kadar ayrıcalık. Madem yaptılar adam gibi kullanalım.

ya biraz ağır konuşacağım belki ama +100 gün Tbomb alan birisi varsa kusura bakmasın ama anca öyle iyi oynar diyesim geliyor. Hoş kimse çok iyi oynamak zorunda değil, oyun zevkine ama yani +100 gün alıyorsanız o yoksa çaresizsin anlamını alıyorum ben. Geçen birisi bir Tbomb atma taktiği bulmuş Khali NIU'da eğerki staminan yoksa veya yanlış kullanıyorsan kesinlikle ofisten geçemiyorsun. Ofiste sağa sola bakmayı bırak yürüyen merdivene gidemiyorum. NIU'dayken orta bombaya girmek için gene çok ince bir ayar var. Biraz geride doğduğum zaman ölüyorum. Velrufta Derb olunca zaten rakip tarafa gidemiyorsun. Mariende baseden cıkamıyorsun. Yani garip garip şeyler oluyor.
Kesinlikle ve kesinlikle kaldırılmalıdır. Resmen oyun oynayamıyoruz. İğrenç bir durum haline geldi. Oynamayı bilmeyen adam bile t-bomb sayesinde skor yapabiliyor. Bu durumu oynayan oyuncular görmüştür zaten.
Kaldırılsın abartı'dan başka bişi değil baseye atıyorsun ne taraftaysa ölüyor adam

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13