Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: eliteaeqen HACK PART 2 (WuF)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Êliteaegen'e tavsiyem Aşşağıdaki şarkıyı dinlesin kafa dağıtır.

Band Of Skulls - I Know What I Am

Ayrıca Turgaya katılıyorum.Ama yakında aynı clandan 2-3 kişininde videosunu koyucam o zaman suçlarsınız wuf'u
varmı böyle mallar ^^
Bende bu adam nasıl bu kadar adam vuruyor diyordum.Pr0 Big Grin
mert xm0nsteri caldıgını da yalan diyebilecekmisin?
(01-31-2010 11:24 PM)xxm0nsterr Yazılan: [ -> ]Komik olan birşey yok Bunuda sen sor kubilaya bizden yurutulen hesap onundu çünki Big Grin
(01-31-2010 11:21 PM)j0k3r Yazılan: [ -> ]En kralından karalama kampanyasına başlanmış WUF için vay vay vayyyy bbaşlayan arkadaşlarada bak ucubeler iş başında klanı ulen odalara girersiniz kufur hack lag bilmem ne daha gecen gun dostluk alalm dedik odada bi ton maraza cıkardınız kufur ettınız elelamin ts sini çökertirsiniz ama bu kuyruk acınız nerden geliyor anlamış değilim hemn millet ooo wuf öyle wuf böyle ya bir silkinin de kendinize gelin şu oyunu adam etmek için uğraşanlara bari yapmayın şunu 13 14 yaşında kendini bilmez üç beş çapulcu kuyuya taş attıyor arkasından atlıyorsunuz yazık

Acayip örnek oluyolar hayran kaldım...Bizdemi duvar izlesek ne Q_q

Altın çamura düşse altındır...
Sen gibi 100 hatta 1100 zibidi toplasan klanımdaki bir ellysion; bir shige etmezsiniz.Zira klan içinde bir birinizin premiumlarınızı çalıdığınızda abi yetiş; benim 2 tane gold premi çaldılar, para vercekti vermediler diye bana geldiniz, sahiplerine benim sayemde geçti premiumlar. Bu kadar karaktersiz, aile ahlakından bu kadar uzak aciz kişiliklersiniz.Ve bu kadar yediği kaba tükürecek kadar basiretsiz.Bu yaşta böyle ne diyeyim; yazık....
Buradan bende söylüyorum, klanımı ağzınıza alırken dikkat edin sonra kafanızı vuracak taş ararsınız.İş işten geçer...
Ve nacizane önerim proxy ile bağlanan arkadaşlarınıza uyarıda bulunun ban nasıl atılır onun dersini vericem sizeSmile Yahudi ırkının basit bir yaklaşımı vardır hayatta.''Kısasa kısas''; Benim hayat felsefem şudur güzel kardeşim. Benim bir pozitif adımıma bir pozitif adım atanın her daim limitsiz kredisi vardır gözümde.AMMA; bu adıma karşılık sinsilik yaparak 3-5 kötü adımı ısrarla atarsa ben ömür boyu öperim onu.hadi pupici!!!
Bu konu yeterince uzadı artık. Herkez konudan saptı. Herşeyi zaman gösterecek artık...
Ticket atıldı..
(01-31-2010 11:24 PM)xxm0nsterr Yazılan: [ -> ]Komik olan birşey yok Bunuda sen sor kubilaya bizden yurutulen hesap onundu çünki Big Grin
(01-31-2010 11:21 PM)j0k3r Yazılan: [ -> ]En kralından karalama kampanyasına başlanmış WUF için vay vay vayyyy bbaşlayan arkadaşlarada bak ucubeler iş başında klanı ulen odalara girersiniz kufur hack lag bilmem ne daha gecen gun dostluk alalm dedik odada bi ton maraza cıkardınız kufur ettınız elelamin ts sini çökertirsiniz ama bu kuyruk acınız nerden geliyor anlamış değilim hemn millet ooo wuf öyle wuf böyle ya bir silkinin de kendinize gelin şu oyunu adam etmek için uğraşanlara bari yapmayın şunu 13 14 yaşında kendini bilmez üç beş çapulcu kuyuya taş attıyor arkasından atlıyorsunuz yazık

Acayip örnek oluyolar hayran kaldım...Bizdemi duvar izlesek ne Q_q

Famas retailli char kubilaya geri verildi . fakat byhayalet halen sende Big Grin Komiksin biliyormusun . Umarım buluşmaya gelirsin . Yüz yüze konuşma fırsatı buluruz . oyunda ts de ana avrat gidipte o cesareti göstereceğini pek zannetmiyorum ama .

zamanında diğer forumda ÖZGÜR'ün duvardan bayrağı gördüğü ss yi koyup hack olduğunu ıspatlayan sen 3 gün sonra özgürü clana alan sen !

Fazla söze gerek yok .
bunun savunulacak bir tarafı yok, herşey açık ve net..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans Adresler