Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: eliteaeqen HACK PART 2 (WuF)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
video'yu çeken kişi hack ama karşıdakinin hack olduğunu kanıtlamak için hack açmış.
(01-31-2010 10:20 PM)gokhan1200 Yazılan: [ -> ]videoda pek belli etmemiş ama bunu delil olarak kabul edeceklerini sanmıyorum arkadaşım çünkü çekende hacker

pek belli etmemişmi?Big Grin çeken adam wall hack açmış çünkü hangi adamın nerden geldiği görünsün diye yoksa adama ses kasıyor dersin sonuçta 2 side hack
buna ne dicekler acep wus bykaan bykusshow ben varken konu deıstırmeye calısrılar daha ahuahuahua al sana hack duvar izlio
(01-31-2010 10:20 PM)gokhan1200 Yazılan: [ -> ]videoda pek belli etmemiş ama bunu delil olarak kabul edeceklerini sanmıyorum arkadaşım çünkü çekende hacker

daha kabul etmeyecegimi mi kalmis kardes adamlar apacik hack yapiyor heheheh sende yani
yazıklar olsun.bu adama abi dediğim için utanıyorum.savunanlar nasıl utanmıyor acaba??
sanırım onun wall hack olduğunu kanıtlamak için yan çarda wall hack açmış ..
İlginç
xmonster arkadaşm benim yazdıgım videodan daha güzel bu üzdün beni Smile tamamdır bu iş bu kadar
(01-31-2010 10:21 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]video'yu çeken kişi hack ama karşıdakinin hack olduğunu kanıtlamak için hack açmış.

Aynen öyle.2010 modelleride var bende onları daha sonra zevkini çıkarta çıkarta koyucam foruma turgay ^^

Sherlock

Kaz gelecek tavuk esirgenmez,kanıt için hack açılsa bile bu kanıtın yanlış olduğunu göstermez çıkmadan ateşe başlıyor.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans Adresler