Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: eliteaeqen HACK PART 2 (WuF)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(01-31-2010 10:33 PM)Mehmetii Yazılan: [ -> ]
(01-31-2010 10:31 PM)eurograp Yazılan: [ -> ]
(01-31-2010 10:29 PM)ugurcan12 Yazılan: [ -> ]youtube açılmıyor başka link varmı yada youtube yi açabilirmiyim?açabilceğimi biliyorumda uğraşmadım nasıl yapılcağını sölermisiniz aramıyım boşuna

208.67.220.200
208.67.222.222

bu dns leri kullan her türlü siteye girersin.

DNS'leri bozmaya gerek yok. Bir çok proxy sitesi var. O sonra sorun çıkartır belki.

Tam bilmiyorum ama uğraşma diye diyorum. Big Grin Proxy siteleri iyi. Olmadı YouTube Jacker kullan. Tek yapman gereken yüklemen.
yok ben bunları sürekli kullanıyorum bir sorun yok.rahat ol.
(01-31-2010 10:20 PM)ByKaanx Yazılan: [ -> ]eueheUEHeUehe durun daha neler gorcez cekende hack oynuyanda hack..

zaten bunu görmemişmiydikSmile
Bence tüm clanı kötülemek yanlıs bu durumda...
eliteaqen hack'r bu kesin...
Yaşlı başlı adamlarda kullanıyor ya artık ne diyeyim.
vay vay vay başka bişey demiyorum.onlar anladı
mert bunlar eski video sen kendine baksana hırsız herif sen hangi yüzle gelip forumda konusabılıyorsun!
Ya adamın daha neyini koruyosunuz anlamıyorum adam göstere göstere bağara bağara hack işte.Açmış kullanmış yazık böle insanlara çok küçük düşüyolar
Bir soru soruyorum fatih abi kim biliyorsa.Bu to0sun denen adam "Yukack35" mi ?
bu konunun eskisi yenisi mi var ? adam hack neyi savunuyorsunuz ?
eliteag3n vardı oda hackti söylemiştim adam duvar yapmıo duvar arkasında mouse yi gezdiriyo kaçıyor geliyor adamı vuruyor duvardan izliyor ama video alamadım.nereye baksa adam çıkıyordu söyledim diye beni odalardan atıyorlardı xauen de.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans Adresler