01-31-2010, 11:12 PM
(01-31-2010 10:56 PM)quanszpard Yazılan: [ -> ]Gençosman eski ByKaanx.Trustable'da hack açıldığında suçu kabul ettiğinde bir yorum yapmıştım şuan silinmiş.Demiştim ki;ByKaanx seni ne ile bir famas veya m60 retaillı accontla mı kandırdı diye ? Şimdi anlıyorum boşuna hiç bir zaman konuşmam.Ayrıca WuF'a karşı neden böyle bir tutum var anlamıyorum.Bir kişinin hack açması(lider değil birşey değil) bütün clana gelmemeli.Birde insanlar ne çabuk o üstünde ki çamurdan kurtulup da başkalarına suç atıyorlar (:
Hea birde WuF'un oralara gelmesi demişsin.Gir ve ops'deki maçlara ve infolara dikkatli bakSon cümlemde; "bug o ya neresi hack ?" ahahahah
Burda sana katılıyorum.Neden Wuf clanına hack dendi?.Eger bu hacksede neden 1 kişiye degilde tüm WUF clanına çamur atılıyor?.
Hack degil veya hack demeyecegim.Yorumlar sizin.
Yorumların hepsini okudum.Yorumları yapan kişilerin %30-40 ı hacker.Fakat bu adam(Eliteaeg4n) kimseye yaptıgı işi üstlenmesi için birilerine hack+proxy+char önermiyor.Şimdi o hacki açan ben degildim dersen Kaan abi çok gülerim.Hacki kullanırken bende tsdeydim çünkü.Ayrıca kusurada bakmayın sizin gibi hacki üstlenecek birinide bulamadık.

Ve de xmonster xm0nsterr... nickli arkadaşlarım.1 hafta önce sizle dostluk yaptıgımızda(Eski BMT clanı ile) adamınız hack kullanırken yanlışlıkla ard arda 2 tane pzf attı.Buna sizin eski clanınızdaki Kubilay(xxrelaxx) şahit.Eger ona inanmak istemiyorsanız suclusunx,şuan forumda mod olan Mehmet ve Turk0lord a sorabilirsiniz.Zaten bu oyunu uzun zamandır oynayan kişiler sizin char çalan hack açan kişiler oldugunuzu bilir.Neyse...
Anlamadıgım 2 şey şu.1 kişi yüzünden büyük bir aile olan WUF a neden çamur atılıyor.Birde eskiden hack kullanıpda suçu başkalarının üzerine yükleyen kişilerin bu konulara nasıl oluyorda yorum yapıyor?.
Benim söyleyeceklerim bu kadar.Herkese iyi forumlar,iyi oyunlar...
(01-31-2010 11:10 PM)dr4g0npw3r Yazılan: [ -> ](01-31-2010 11:09 PM)ferizli Yazılan: [ -> ](01-31-2010 11:06 PM)dr4g0npw3r Yazılan: [ -> ](01-31-2010 11:03 PM)ferizli Yazılan: [ -> ](01-31-2010 10:57 PM)xxm0nsterr Yazılan: [ -> ](01-31-2010 10:56 PM)Guardianz Yazılan: [ -> ]Birşey söylemek istiyorum o zamanlarda takım arkadaşını izlediğin zaman bile E-Q tuşlarını kullandığında onu duvara bakıyor olarak görüyorduk? Burada da aynı durum söz konusu sanırım video zaten eski video.
* Ben o kişinin hack kullanacağına inanmıyorum bilmiyorum belki olabilir ama kesin olarak göstermiyor.
Peki diyer konuya yorumun ne olucak ? Ayrıca duvar yapmadan öncede duvardan izliyo.KULP BULMAYI BIRAKIN BARİZ HACK
Adamı duvardan izlemiyo olabilir belki yaptığı duvarı karşıdaki görmüyodur bombaya gidişini dersen bende öyle giderim bombaya
sen ateş ederek mi giriyorsun bombaya ?
Bombaya ateş ederek gittiği falan yok sadece sonda bakarak gidişini diyorum eskiden duvar yapınca görünmeyenler vardı hatta hayalet gibi falan derlerdi hatırlarsan
anlamıyorum bu adamın hala nesini savunuyorsun..
Adamı savunduğu felan yok olabilecek şeyi söylüyor. Eskiden böyleydi hatırlanmasını direk çamur atmanın gereksiz olduğunu söylüyor.
* Karışmıyorum, olabilecek birşeyi söyledim hack damgası vurulmuş ya hiç ihtimal yok artık aklanmasının.
01-31-2010, 11:18 PM
Öncelikle tüm yorumları okudum ve sahiplerine teşekkürler.Oyunun güzelleşmesi adına yapmaya çalıştıklarımız malumunuz.Ya da bu konuda hala bilgi sahibi değilseniz biraz soruşturmayla sonuca ulaşabilirsiniz.
Uzun süredir forumunuz içerisinde paylaşılan konulara sessiz de olsam ortak oldum ve kendimce yorumlamalarda bulundum.Bakınız beyler; öncelikle herkes yorumunu yapmadan önce ince eleyip sık dokumalı ve gerçekten kendini yansıtan şeyler yazmalıdır.Açılan konu gördüğüm kadarıyla birçok arkadaşın iştahını kabartmış.Ama çok kısa şunu söylemek istiyorum; bunca zamandır sabırla es geçtiğim bazı hataları ve duyarsızlıkları su yüzüne çıkarmam için tetikleyici oldunuz.Bundan sonraki süreçte iyi niyet elçiliği yaparak sorunları çözemektense bazı ucuz karakterlerin yoluyla hareket etmeyi düşünüyorum.Nedir bu yol; çenelerine ya da ellerine işgüzarlık yaptıranların hatalarını olması gereken prosedür üzerinden halledeceğim.Beni geneliniz tanımıyor olsa da bilmesi gereken ya da bu yorumu okuması gerekenler yeterince tanıyor.
Bilinçli yapılan her türlü illegal işin karşısındayız ve bunun benim ya da bir başkasının klan logosu altında olması fazlasıyla önemsiz.Yapılması gereken birşey varsa emin olun gereken yapılır.Ama lütfen şu bayat yorumlamalara ve bir oluşumu karalama çalışmanızı kesin.Zira hafif kalır...Kimsenin bu güzel oluşumu zedelemeye ya da yok etmeye gücü yetmez.Ki işin acı tarafı yorumlarda iştahı kabaranlar kendi üzerlerindeki kirli çamaşırları henüz çıkarmadıklarının farkında bile değiller.
Son sözüm ispatı var olduğunuz suçlamaları burada ifşa etmektense direk K2 ile çözümlemeniz.Eğer haklılık payınız var ise zaten account banlanacağı için siz de gururla burada yaptığınız işi herkese deklare edersiniz.Ama; bu şekilde her oyuncu için yapılan suçlamalar daha önce de uyardığım gibi döner dolaşır size bulaşır..
Sevgiler;
Uzun süredir forumunuz içerisinde paylaşılan konulara sessiz de olsam ortak oldum ve kendimce yorumlamalarda bulundum.Bakınız beyler; öncelikle herkes yorumunu yapmadan önce ince eleyip sık dokumalı ve gerçekten kendini yansıtan şeyler yazmalıdır.Açılan konu gördüğüm kadarıyla birçok arkadaşın iştahını kabartmış.Ama çok kısa şunu söylemek istiyorum; bunca zamandır sabırla es geçtiğim bazı hataları ve duyarsızlıkları su yüzüne çıkarmam için tetikleyici oldunuz.Bundan sonraki süreçte iyi niyet elçiliği yaparak sorunları çözemektense bazı ucuz karakterlerin yoluyla hareket etmeyi düşünüyorum.Nedir bu yol; çenelerine ya da ellerine işgüzarlık yaptıranların hatalarını olması gereken prosedür üzerinden halledeceğim.Beni geneliniz tanımıyor olsa da bilmesi gereken ya da bu yorumu okuması gerekenler yeterince tanıyor.
Bilinçli yapılan her türlü illegal işin karşısındayız ve bunun benim ya da bir başkasının klan logosu altında olması fazlasıyla önemsiz.Yapılması gereken birşey varsa emin olun gereken yapılır.Ama lütfen şu bayat yorumlamalara ve bir oluşumu karalama çalışmanızı kesin.Zira hafif kalır...Kimsenin bu güzel oluşumu zedelemeye ya da yok etmeye gücü yetmez.Ki işin acı tarafı yorumlarda iştahı kabaranlar kendi üzerlerindeki kirli çamaşırları henüz çıkarmadıklarının farkında bile değiller.
Son sözüm ispatı var olduğunuz suçlamaları burada ifşa etmektense direk K2 ile çözümlemeniz.Eğer haklılık payınız var ise zaten account banlanacağı için siz de gururla burada yaptığınız işi herkese deklare edersiniz.Ama; bu şekilde her oyuncu için yapılan suçlamalar daha önce de uyardığım gibi döner dolaşır size bulaşır..
Sevgiler;
01-31-2010, 11:19 PM
(01-31-2010 11:12 PM)Pessim1.St Yazılan: [ -> ](01-31-2010 10:56 PM)quanszpard Yazılan: [ -> ]Gençosman eski ByKaanx.Trustable'da hack açıldığında suçu kabul ettiğinde bir yorum yapmıştım şuan silinmiş.Demiştim ki;ByKaanx seni ne ile bir famas veya m60 retaillı accontla mı kandırdı diye ? Şimdi anlıyorum boşuna hiç bir zaman konuşmam.Ayrıca WuF'a karşı neden böyle bir tutum var anlamıyorum.Bir kişinin hack açması(lider değil birşey değil) bütün clana gelmemeli.Birde insanlar ne çabuk o üstünde ki çamurdan kurtulup da başkalarına suç atıyorlar (:
Hea birde WuF'un oralara gelmesi demişsin.Gir ve ops'deki maçlara ve infolara dikkatli bakSon cümlemde; "bug o ya neresi hack ?" ahahahah
Burda sana katılıyorum.Neden Wuf clanına hack dendi?.Eger bu hacksede neden 1 kişiye degilde tüm WUF clanına çamur atılıyor?.
Yorumların hepsini okudum.Yorumları yapan kişilerin %30-40 ı hacker.Fakat bu adam(Eliteaeg4n) kimseye yaptıgı işi üstlenmesi için birilerine hack+proxy+char önermiyor.Şimdi o hacki açan ben degildim dersen Kaan abi çok gülerim.Hacki kullanırken bende tsdeydim çünkü.Ayrıca kusurada bakmayın sizin gibi hacki üstlenecek birinide bulamadık.
Ve de xmonster xm0nsterr... nickli arkadaşlarım.1 hafta önce sizle dostluk yaptıgımızda(Eski BMT clanı ile) adamınız hack kullanırken yanlışlıkla ard arda 2 tane pzf attı.Buna sizin eski clanınızdaki Kubilay(xxrelaxx) şahit.Eger ona inanmak istemiyorsanız suclusunx,şuan forumda mod olan Mehmet ve Turk0lord a sorabilirsiniz.Zaten bu oyunu uzun zamandır oynayan kişiler sizin char çalan hack açan kişiler oldugunuzu bilir.Neyse...
Anlamadıgım 2 şey şu.1 kişi yüzünden büyük bir aile olan WUF a neden çamur atılıyor.Birde eskiden hack kullanıpda suçu başkalarının üzerine yükleyen kişilerin bu konulara nasıl oluyorda yorum yapıyor?.
Herhangi bir ss veya video varmı ? Veya sadece nickini söylemen yeterli ? Bizim clanla herhangi bir bağı varsa hemen ben açıyım konuyu ?
Büyük ihtimal eliteaegen inki gibi palavra çünki.Char çalma olayıda yok gerekli açıklama diyer forumda yapıldı ve famas retailli charımızı o kişiler yürüttü.Varsa en ufak kanıtınız hodri meydan.
01-31-2010, 11:21 PM
En kralından karalama kampanyasına başlanmış WUF için vay vay vayyyy bbaşlayan arkadaşlarada bak ucubeler iş başında klanı ulen odalara girersiniz kufur hack lag bilmem ne daha gecen gun dostluk alalm dedik odada bi ton maraza cıkardınız kufur ettınız elelamin ts sini çökertirsiniz ama bu kuyruk acınız nerden geliyor anlamış değilim hemn millet ooo wuf öyle wuf böyle ya bir silkinin de kendinize gelin şu oyunu adam etmek için uğraşanlara bari yapmayın şunu 13 14 yaşında kendini bilmez üç beş çapulcu kuyuya taş attıyor arkasından atlıyorsunuz yazık
01-31-2010, 11:21 PM
Ben Bugs Bunny selamlar olsun.
Eliteaqen konusuna gelirsek ; Bu kişiliğe yakıştıramadım diyebilirim, WuF'tan atılmazsa gerçekten ayıp olmuş olur.
Saygılar, Sevgiler ; Bugs Bunny.
Eliteaqen konusuna gelirsek ; Bu kişiliğe yakıştıramadım diyebilirim, WuF'tan atılmazsa gerçekten ayıp olmuş olur.
Saygılar, Sevgiler ; Bugs Bunny.
01-31-2010, 11:24 PM
(01-31-2010 11:19 PM)xxm0nsterr Yazılan: [ -> ](01-31-2010 11:12 PM)Pessim1.St Yazılan: [ -> ](01-31-2010 10:56 PM)quanszpard Yazılan: [ -> ]Gençosman eski ByKaanx.Trustable'da hack açıldığında suçu kabul ettiğinde bir yorum yapmıştım şuan silinmiş.Demiştim ki;ByKaanx seni ne ile bir famas veya m60 retaillı accontla mı kandırdı diye ? Şimdi anlıyorum boşuna hiç bir zaman konuşmam.Ayrıca WuF'a karşı neden böyle bir tutum var anlamıyorum.Bir kişinin hack açması(lider değil birşey değil) bütün clana gelmemeli.Birde insanlar ne çabuk o üstünde ki çamurdan kurtulup da başkalarına suç atıyorlar (:
Herhangi bir ss veya video varmı ? Veya sadece nickini söylemen yeterli ? Bizim clanla herhangi bir bağı varsa hemen ben açıyım konuyu ?
Büyük ihtimal eliteaegen inki gibi palavra çünki.Char çalma olayıda yok gerekli açıklama diyer forumda yapıldı ve famas retailli charımızı o kişiler yürüttü.Varsa en ufak kanıtınız hodri meydan.
Onu Kubilay"a sorabilirsin dostum.Birde char çalma konusunda bir şey söylemeyin bence
Komik oluyor.İyi forumlar01-31-2010, 11:24 PM
Komik olan birşey yok Bunuda sen sor kubilaya bizden yurutulen hesap onundu çünki 
Acayip örnek oluyolar hayran kaldım...Bizdemi duvar izlesek ne Q_q

(01-31-2010 11:21 PM)j0k3r Yazılan: [ -> ]En kralından karalama kampanyasına başlanmış WUF için vay vay vayyyy bbaşlayan arkadaşlarada bak ucubeler iş başında klanı ulen odalara girersiniz kufur hack lag bilmem ne daha gecen gun dostluk alalm dedik odada bi ton maraza cıkardınız kufur ettınız elelamin ts sini çökertirsiniz ama bu kuyruk acınız nerden geliyor anlamış değilim hemn millet ooo wuf öyle wuf böyle ya bir silkinin de kendinize gelin şu oyunu adam etmek için uğraşanlara bari yapmayın şunu 13 14 yaşında kendini bilmez üç beş çapulcu kuyuya taş attıyor arkasından atlıyorsunuz yazık
Acayip örnek oluyolar hayran kaldım...Bizdemi duvar izlesek ne Q_q
01-31-2010, 11:26 PM
Açıkcası ev durumum bugün çok müsayet olmadığından konuları bende olabildiğince uzaktan izliyorum ama şunu hatırlatırım. Bir Clanda bir kişinin hack olması tüm clanın hack olduğu anlamına gelmez. Bu sebeble WUF'a laf söyletmem. 1 kişinin ayıbı ( genel olarak konuşuyorum ) clana vurulamaz.
Son cümlemde; "bug o ya neresi hack ?" ahahahah