01-31-2010, 10:43 PM
01-31-2010, 10:43 PM
Woohaa! (Türkçe-İngilizce-Fransızca-Arapça bi'Tabir.) 
Ahh. Ahh... Oyun nereye gidiyor böyle...

Ahh. Ahh... Oyun nereye gidiyor böyle...
01-31-2010, 10:47 PM
(01-31-2010 10:42 PM)quanszpard Yazılan: [ -> ]Bir soru soruyorum fatih abi kim biliyorsa.Bu to0sun denen adam "Yukack35" mi ?nc
gencosman
01-31-2010, 10:50 PM
01-31-2010, 10:50 PM
(01-31-2010 10:42 PM)quanszpard Yazılan: [ -> ]Bir soru soruyorum fatih abi kim biliyorsa.Bu to0sun denen adam "Yukack35" mi ?
yukacık35
01-31-2010, 10:56 PM
Birşey söylemek istiyorum o zamanlarda takım arkadaşını izlediğin zaman bile E-Q tuşlarını kullandığında onu duvara bakıyor olarak görüyorduk? Burada da aynı durum söz konusu sanırım video zaten eski video.
* Ben o kişinin hack kullanacağına inanmıyorum bilmiyorum belki olabilir ama kesin olarak göstermiyor.
* Ben o kişinin hack kullanacağına inanmıyorum bilmiyorum belki olabilir ama kesin olarak göstermiyor.
01-31-2010, 10:56 PM
Gençosman eski ByKaanx.Trustable'da hack açıldığında suçu kabul ettiğinde bir yorum yapmıştım şuan silinmiş.Demiştim ki;ByKaanx seni ne ile bir famas veya m60 retaillı accontla mı kandırdı diye ? Şimdi anlıyorum boşuna hiç bir zaman konuşmam.Ayrıca WuF'a karşı neden böyle bir tutum var anlamıyorum.Bir kişinin hack açması(lider değil birşey değil) bütün clana gelmemeli.Birde insanlar ne çabuk o üstünde ki çamurdan kurtulup da başkalarına suç atıyorlar (:
Hea birde WuF'un oralara gelmesi demişsin.Gir ve ops'deki maçlara ve infolara dikkatli bak
Son cümlemde; "bug o ya neresi hack ?" ahahahah 
Hea birde WuF'un oralara gelmesi demişsin.Gir ve ops'deki maçlara ve infolara dikkatli bak
Son cümlemde; "bug o ya neresi hack ?" ahahahah 
01-31-2010, 10:57 PM
Vay be resmen duvardan adamın geldiğine bakıyor ya...
Bir de başkalarına mesela bana hack diyordu hey Allahım... ne insanlar var be
Bir de başkalarına mesela bana hack diyordu hey Allahım... ne insanlar var be01-31-2010, 10:57 PM
(01-31-2010 10:56 PM)Guardianz Yazılan: [ -> ]Birşey söylemek istiyorum o zamanlarda takım arkadaşını izlediğin zaman bile E-Q tuşlarını kullandığında onu duvara bakıyor olarak görüyorduk? Burada da aynı durum söz konusu sanırım video zaten eski video.
Peki diyer konuya yorumun ne olucak ? Ayrıca duvar yapmadan öncede duvardan izliyo.KULP BULMAYI BIRAKIN BARİZ HACK
01-31-2010, 11:01 PM
(01-31-2010 10:57 PM)xxm0nsterr Yazılan: [ -> ](01-31-2010 10:56 PM)Guardianz Yazılan: [ -> ]Birşey söylemek istiyorum o zamanlarda takım arkadaşını izlediğin zaman bile E-Q tuşlarını kullandığında onu duvara bakıyor olarak görüyorduk? Burada da aynı durum söz konusu sanırım video zaten eski video.
Peki diyer konuya yorumun ne olucak ? Ayrıca duvar yapmadan öncede duvardan izliyo.KULP BULMAYI BIRAKIN BARİZ HACK
BGden anlamadığım için diğer konuya bir yorumum yok bilmiyorum, ben sadece olabilecek durumları söylüyorum bahsedilen kişiylede tanışmışlığım yok. Önceden izlemeside çatışmanın olduğu tarafa bakması. Neyse ne dersem diyeyim herkes zaten böyle bir olayın en ufağının çıkmasında bile çamur atmaya hazır.