Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nıckı cömert ama kendisi küfürbaz !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Bana hack dedi Hakkımı helal etmiyorum kendisine anneme babama küfür etti birde hala forumda barınıyor böyle terbiyesiz adamlar.Şimdi forumdan banlanan kişide ben olurum moderatör arkadaşlarıda vardır banlatır beni nede olsa yüksek skor yapınca 5-6 lvl biri hack oluyor değilmi cömert bey.

[Resim: screenshot017gu.jpg][Resim: screenshot015x.jpg]
[Resim: screenshot013ye.jpg]

BAK BAKALIM SSLERE Hackmıymışım.

o0comert0o isimli arkadaşı kınıyorum kendisini terbiyeye davet ediyorum bu oyundaki davranışları gerçek hayatada yansıya bilir.
Sen yüzle bu foruma üye oluyorsun!Sana dicem laf çok bu SS'leri arşivinde sakla,sana hediyem olsun...Bunları SS almışsın annene küfür etmişim onları neden almadın?????
3 adamı üst üste vurunca hacker oldum bilgisayar kasmasa tw de açıcaktım ama bilgisayar kastığı için foruma bile oyundan çıktıkdan sonra girebiliyorum.
Lan bak burda da laf ettirme kendine.Lan pusuyorum bakıyım gelicek mi diye elinle koymuş gibi gelip buluyorsun hala neyi kanıtlamaya çalışıyorsun!Promusun sen herkezin yerini biliyorsun!Lan ben kime üç kişiyi üst üste alınca hack demişim.Yeri gelir bende alırım üst üste 3 kişi...Al bu SS'leri sakla istediğin her foruma koy...Arkadaşlarına gösterip hava atarsın bu çocuğu rezil ettim diye Wink
Sözü amelinden çok olanın aklı noksan olurmuş sen devam et bu yolda.
Tamam kardeşim haklısn
ok.. Smile
(07-29-2010 07:18 AM)Barış Yazılan: [ -> ]ok.. Smile

Bari post kastığını belli etme BarışBig Grin
xD OK diyo sadece bari yorum yap xD
adiler çok maalesef artist çıkıyorlar forumda bile lan lun deniliyor yorum yok.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler