07-29-2010, 08:32 PM
07-29-2010, 08:37 PM
-
Hahahahhah Fırıncı mısın ?
- Gerektiği Yerde Susacaksın.. Sen haklısın diye değil.. Tartışma Çıkmasını İstemiyorum..
Aynen Oğuz Öz'ün İmzasındaki gibi
"EdepLi Edebinden "SUSAR"... Edepsizde Onu Ben Susturdum "SANAR"!!"
Hahahahhah Fırıncı mısın ?- Gerektiği Yerde Susacaksın.. Sen haklısın diye değil.. Tartışma Çıkmasını İstemiyorum..
Aynen Oğuz Öz'ün İmzasındaki gibi
"EdepLi Edebinden "SUSAR"... Edepsizde Onu Ben Susturdum "SANAR"!!"
07-29-2010, 08:46 PM
(07-29-2010 08:37 PM)Muté_MoηaRch√ Yazılan: [ -> ]-![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahahhah Fırıncı mısın ?
Bir büyüğüm var.Mevlana.O demişki "Bir İnsanın, Nasıl Güldüğünden Terbiyesini, Neye Güldüğünden Akıl Seviyesini Anlarsın."
Ve demişki : "sen ne kadar bilirsen bil senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır" Ben diyorum kanıtınız yok.Sen diyorsun haksızsın.
Hadi canım,hadi bebişim başka kapıya.Ağlama şaka yaptım.
07-29-2010, 08:48 PM
-
Tartışmak için yer arıyorsun farkındayım ama bana gelmez!
- Doğru KONUŞ! Bu ikinci uyarışım bunun bir üçüncüsü olmaz söyliyeyim!
Tartışmak için yer arıyorsun farkındayım ama bana gelmez!- Doğru KONUŞ! Bu ikinci uyarışım bunun bir üçüncüsü olmaz söyliyeyim!
SametKARA
07-29-2010, 08:50 PM
Amma Uzattın Sende Konuyu Edebiyat Veriyorsun Burda..Sorunlumusun Sen ?
07-29-2010, 08:59 PM
2 kişi birleşin ezin 1 kişiyi.Size yenilmem merak etmeyin.
07-29-2010, 09:04 PM
-
Kimsenin Seni Ezdiği YOK! Sadece Susmalısın..
Kimsenin Seni Ezdiği YOK! Sadece Susmalısın..07-29-2010, 09:16 PM
(07-29-2010 11:32 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ](07-29-2010 11:22 AM)Muté_MoηaRch√ Yazılan: [ -> ]- Mustafa abiyi tanıyorum öyle kimseye durduk yere küfür etmez..
- İllaki bir şey yapmışsın..
- Bu yaptığın şeyde 3 kişiyi arka arkaya vurmaktan öte bir şeydir ki Mustafa abi o küfürleri etmiş..!
saçma sapan konuşmayın kimsenin kimseye küfür etme hakkı yoktur. Ne demek 3 adam vurmaktan öte bir şey yapmıştır ? O zaman kanıtlayın öyle şey olmaz. Mustafa'nında kimseye küfür etme hakkı yok. Forum içinde kullandığı üslub sebebiyle zaten 2 günlük banlanmıştır kendisi.
Ayrıca 6encosmann nickli arkadaş seninde oyunda çok sayıda küfürünü görüyorum, geçen sana forumdan ÖM atacaktım oyunda adam gibi dur diye ama gene nedense atmadım.
Küfür SS paylaşımı yasak olsada pek çöpe gitmesinden yana değilim
varsa bir sorun bu şekilde çözme taraftarıyım.
Kesinlikle Haklısın...

07-29-2010, 11:37 PM
(07-29-2010 08:21 PM)waron1 Yazılan: [ -> ]Hayır.Susması gereken taraf sensin.O ünlemi al gözüne sok,lavaboda çalkalarsın gözlerini iyice.Kan yapmıştır pc oynamaktan.
Herhangi bir argo ifade kullanmasanda genede tahrik edici mesaj attığın için sna uyarı puanı veriyorum.
(07-29-2010 08:24 PM)Muté_MoηaRch√ Yazılan: [ -> ]- Bak beni konuşturma o ünlemi başka yerlere sokarım!
- Adam ol beni argo konuşmaya zorlama.. Açtın Tw'yi girelim pcsine izin veriyor mu ? Vermez neden ? Çünkü ne mal olduğu ortaya çıkar!
Merak etme o konuşamayacağın için o ünlemi hiç bir yere sokamayacaksın. 3 Gün banlandın.
TW konusu ile ilgili bir konuda ben açacam ayrıca