Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nıckı cömert ama kendisi küfürbaz !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5

SametKARA

Burda Küfür Etmiyor Mustafa Sadece Argo Kullanmış Ama Karşıdaki Kişinin Tahrik Edici Unsurları Var..
(07-29-2010 07:21 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Burda Küfür Etmiyor Mustafa Sadece Argo Kullanmış Ama Karşıdaki Kişinin Tahrik Edici Unsurları Var..

- Aynen süresiz ban ağır olmuş Bana göre ve hiçte haklı olduğunu düşünmüyorum süresiz ban konusunda!
Ben diyorum koskoca İkariam'da böyle yapıyolar diye siz süresiz ban yemesi ağır olmuş diyorsunuz.Vallahi adminler yine iyi.Ben admin olsam cümle sonuna 3 nokta ve ünlem koyanlara bile vermiştim banı.Ben İkariam'da adama yaşatmam seni lan dediğim için 2 gün ban yemiştimBig Grin Düşünün artık

SametKARA

(07-29-2010 07:50 PM)waron1 Yazılan: [ -> ]Ben diyorum koskoca İkariam'da böyle yapıyolar diye siz süresiz ban yemesi ağır olmuş diyorsunuz.Vallahi adminler yine iyi.Ben admin olsam cümle sonuna 3 nokta ve ünlem koyanlara bile vermiştim banı.Ben İkariam'da adama yaşatmam seni lan dediğim için 2 gün ban yemiştimBig Grin Düşünün artık

Böyle Senin Dediğin Gibi Yaparsa Admin Forumda Üye Göremezsin Buda Senin Zararına Olur Ve Hiçbir Admin Bunu Göze Alamaz..Wink
(07-29-2010 07:58 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]
(07-29-2010 07:50 PM)waron1 Yazılan: [ -> ]Ben diyorum koskoca İkariam'da böyle yapıyolar diye siz süresiz ban yemesi ağır olmuş diyorsunuz.Vallahi adminler yine iyi.Ben admin olsam cümle sonuna 3 nokta ve ünlem koyanlara bile vermiştim banı.Ben İkariam'da adama yaşatmam seni lan dediğim için 2 gün ban yemiştimBig Grin Düşünün artık

Böyle Senin Dediğin Gibi Yaparsa Admin Forumda Üye Göremezsin Buda Senin Zararına Olur Ve Hiçbir Admin Bunu Göze Alamaz..Wink

- Bırak abi arkadaş çok zeki Smile Ona kalsa forumların luzumu yok zaten Big Grin
Ondan beklemezdim böyle sözler kaç defa beraber oyun oynadık hiçte öyle birine benzemiyordu yazık olmuş Smile
(07-29-2010 08:04 PM)Muté_MoηaRch√ Yazılan: [ -> ]

- Bırak abi arkadaş çok zeki Smile Ona kalsa forumların luzumu yok zaten Big Grin

Kanımca sende biraz az zekisinSad Ama bu senin suçun değil.Kolay olan alıntı yapan biri ile birlik olup bir kişiyi ezmektir.Zor olan haksız olduğunu kabullenip susmaktır.Bu arada arkadaşın değilim.Unutmaki Trwarrior bile(Öylesine söylüyorum en fazla kullanıcı adını gördüğüm yetkili olarak) argo konuşup admine karşı çıksa o bile banlanır.Unutma,büyük güç büyük sorumluluk getiriyorsa.Fazla çevre de en zor durumda bile küfür etmemeyi gerektirirki rezil olmayasın.Cömert de buna kurban gitti.

Güzel konuştum be yavBig Grin Mehmet Ali'nin meeeeeeeaaaaaaaaaaaaa
(07-29-2010 08:05 PM)Jr_Nik0tiN Yazılan: [ -> ]Ondan beklemezdim böyle sözler kaç defa beraber oyun oynadık hiçte öyle birine benzemiyordu yazık olmuş Smile

- Bak kendin söylüyorsun..

- Beklemezdim ondan diye.. Demekki çileden çıkarmış adamı !
(07-29-2010 08:12 PM)waron1 Yazılan: [ -> ]
(07-29-2010 08:04 PM)Muté_MoηaRch√ Yazılan: [ -> ]

Kanımca sende biraz az zekisinSad Ama bu senin suçun değil.Kolay olan alıntı yapan biri ile birlik olup bir kişiyi ezmektir.Zor olan haksız olduğunu kabullenip susmaktır.Bu arada arkadaşın değilim.Unutmaki Trwarrior bile(Öylesine söylüyorum en fazla kullanıcı adını gördüğüm yetkili olarak) argo konuşup admine karşı çıksa o bile banlanır.Unutma,büyük güç büyük sorumluluk getiriyorsa.Fazla çevre de en zor durumda bile küfür etmemeyi gerektirirki rezil olmayasın.Cömert de buna kurban gitti.

Güzel konuştum be yavBig Grin Mehmet Ali'nin meeeeeeeaaaaaaaaaaaaa

- Senle uraşamıcam..

- O zaman sus! Haksızsınız tabi bana göre.. Ve susması gereken taraf Sensin.
Hayır.Susması gereken taraf sensin.O ünlemi al gözüne sok,lavaboda çalkalarsın gözlerini iyice.Kan yapmıştır pc oynamaktan.Cömerti çok seviyorsan git evlen.Sizinde kanıtınız varsa getirin gösterin.Ama yok.Tek bir kanıt var oda cömertin küfür etmesi.Haksızsınız.

Thanks for contacting with K2 support.
(07-29-2010 08:21 PM)waron1 Yazılan: [ -> ]Hayır.Susması gereken taraf sensin.O ünlemi al gözüne sok,lavaboda çalkalarsın gözlerini iyice.Kan yapmıştır pc oynamaktan.Cömerti çok seviyorsan git evlen.Sizinde kanıtınız varsa getirin gösterin.Ama yok.Tek bir kanıt var oda cömertin küfür etmesi.Haksızsınız.

- Bak beni konuşturma o ünlemi başka yerlere sokarım!

- Adam ol beni argo konuşmaya zorlama.. Açtın Tw'yi girelim pcsine izin veriyor mu ? Vermez neden ? Çünkü ne mal olduğu ortaya çıkar!

- Biri Şu Konuyu Kilitlesin Fena Tartışma Çıkacak.
(07-29-2010 08:21 PM)waron1 Yazılan: [ -> ]Hayır.Susması gereken taraf sensin.O ünlemi al gözüne sok,lavaboda çalkalarsın gözlerini iyice.Kan yapmıştır pc oynamaktan.Cömerti çok seviyorsan git evlen.Sizinde kanıtınız varsa getirin gösterin.Ama yok.Tek bir kanıt var oda cömertin küfür etmesi.Haksızsınız.

- Bak beni konuşturma o ünlemi başka yerlere sokarım!

- Adam ol beni argo konuşmaya zorlama.. Açtın Tw'yi girelim pcsine izin veriyor mu ? Vermez neden ? Çünkü ne mal olduğu ortaya çıkar!

- Biri Şu Konuyu Kilitlesin Fena Tartışma Çıkacak.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler