Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nıckı cömert ama kendisi küfürbaz !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Ghost adam akıllı konuş oyun içerisinde zaman zaman hepimizin kullandığı argo bazende aşırıya kaçıp küfürler vardır bazen bende tutamam kendimi o anlık streslidir yazmıştır büyütmenin gereği yok...
(07-29-2010 07:24 AM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ]
(07-29-2010 07:18 AM)Barış Yazılan: [ -> ]ok.. Smile

Bari post kastığını belli etme BarışBig Grin

öyle bir derdim olsa şu sıralamada olurdum mutlaka =)
Mustafa'yı tanırım kendisi nubdur ama durduk yere kimseye küfür etmez mutlaka bi sebebi vardır..TeamWiewer aç hack yoksa Mustafa zaten özür diler senden.
(07-29-2010 08:26 AM)gh0st3 Yazılan: [ -> ]adiler çok maalesef artist çıkıyorlar forumda bile lan lun deniliyor yorum yok.

Sen ne diyorsun?Adiymişim git şu cocukla kanka ol sen betaber takılın ok.
Mustafayi iyi tanırım. Ts de oyunda v.s

Ts ye bize sövmeye geldiklerinde bile azından bir küfür çıkmamıştır..

Artık ne yaptıysan bu adama sana böyle laflar veriyor anlam veremiyorum.

Ki forumda küfür ss leri koymak yasaktır.
Valla tek yaptığım şey 3 adamı arka arkaya vurmak bu onu çıldırtmaya yetiyor ayrıca arkadaşa Mustafa arkadaşa kimse adi diyemez bana küfür ediyor olabilir o benimle onun arasında birşeydir kimse araya girip Mustafa yüklenmesin suç onda değil zaten K2 de okadar hackleri bugları kaldırmıyorlar herkez birbirine hack diyor küfür ediyor oyunun ne tadı kaldı nede huzuru bırakıcam böyle giderse.
(07-29-2010 10:52 AM)6encosmann Yazılan: [ -> ]Valla tek yaptığım şey 3 adamı arka arkaya vurmak bu onu çıldırtmaya yetiyor ayrıca arkadaşa Mustafa arkadaşa kimse adi diyemez bana küfür ediyor olabilir o benimle onun arasında birşeydir kimse araya girip Mustafa yüklenmesin suç onda değil zaten K2 de okadar hackleri bugları kaldırmıyorlar herkez birbirine hack diyor küfür ediyor oyunun ne tadı kaldı nede huzuru bırakıcam böyle giderse.

ahahahha Big Grin
- Mustafa abiyi tanıyorum öyle kimseye durduk yere küfür etmez..

- İllaki bir şey yapmışsın..

- Bu yaptığın şeyde 3 kişiyi arka arkaya vurmaktan öte bir şeydir ki Mustafa abi o küfürleri etmiş..!
(07-29-2010 11:22 AM)Muté_MoηaRch√ Yazılan: [ -> ]- Mustafa abiyi tanıyorum öyle kimseye durduk yere küfür etmez..

- Bu yaptığın şeyde 3 kişiyi arka arkaya vurmaktan öte bir şeydir ki Mustafa abi o küfürleri etmiş..!

saçma sapan konuşmayın kimsenin kimseye küfür etme hakkı yoktur. Ne demek 3 adam vurmaktan öte bir şey yapmıştır ? O zaman kanıtlayın öyle şey olmaz. Mustafa'nında kimseye küfür etme hakkı yok. Forum içinde kullandığı üslub sebebiyle zaten 2 günlük banlanmıştır kendisi.

Ayrıca 6encosmann nickli arkadaş seninde oyunda çok sayıda küfürünü görüyorum, geçen sana forumdan ÖM atacaktım oyunda adam gibi dur diye ama gene nedense atmadım.

Küfür SS paylaşımı yasak olsada pek çöpe gitmesinden yana değilim
varsa bir sorun bu şekilde çözme taraftarıyım.
(07-29-2010 11:32 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(07-29-2010 11:22 AM)Muté_MoηaRch√ Yazılan: [ -> ]- Mustafa abiyi tanıyorum öyle kimseye durduk yere küfür etmez..

saçma sapan konuşmayın kimsenin kimseye küfür etme hakkı yoktur. Ne demek 3 adam vurmaktan öte bir şey yapmıştır ? O zaman kanıtlayın öyle şey olmaz. Mustafa'nında kimseye küfür etme hakkı yok. Forum içinde kullandığı üslub sebebiyle zaten 2 günlük banlanmıştır kendisi.

Ayrıca 6encosmann nickli arkadaş seninde oyunda çok sayıda küfürünü görüyorum, geçen sana forumdan ÖM atacaktım oyunda adam gibi dur diye ama gene nedense atmadım.

Küfür SS paylaşımı yasak olsada pek çöpe gitmesinden yana değilim
varsa bir sorun bu şekilde çözme taraftarıyım.

- Turgay abi tabiki kimsenin kimseye küfür etme hakkı yok..

- Fakat Mustafa abide kimseye küfür etmez.. Herşey dışardan göründüğü gibi olmayabilir..!
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler