(07-29-2010 11:38 AM)Muté_MoηaRch√ Yazılan: [ -> ]- Fakat Mustafa abide kimseye küfür etmez.. Herşey dışardan göründüğü gibi olmayabilir..!
Ben gördüğümü söylüyorum varsa ardında bir şey ortaya çıkarın öğrenelim.
Ayrıca şu cümlelerin sonuna 3 nokta ile ünlem koyup sinirimi bozmayın yazdığınız ünlemin 3 noktanın ne anlamını bilerek yazın.
(07-29-2010 11:44 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (07-29-2010 11:38 AM)Muté_MoηaRch√ Yazılan: [ -> ]- Fakat Mustafa abide kimseye küfür etmez.. Herşey dışardan göründüğü gibi olmayabilir..!
Ben gördüğümü söylüyorum varsa ardında bir şey ortaya çıkarın öğrenelim.
Ayrıca şu cümlelerin sonuna 3 nokta ile ünlem koyup sinirimi bozmayın yazdığınız ünlemin 3 noktanın ne anlamını bilerek yazın.
- Tamam daha dikkatli oluruz abi.
Genç osman Oyun içerisinde banada geçen akşam rast geldin yazdığın şey aynen şuydu :
(portakal ins annen babam geberir team viewer ver "..." ) Mustafa Cömerte de bu tip kıskırtıcısyler yapmıssındır. bundan %100 eminim
(07-29-2010 12:03 PM)Avril Lavigne Yazılan: [ -> ]Genç osman Oyun içerisinde banada geçen akşam rast geldin yazdığın şey aynen şuydu :
(portakal ins annen babam geberir team viewer ver "..." ) Mustafa Cömerte de bu tip kıskırtıcısyler yapmıssındır. bundan %100 eminim
- Birde utanmadan gelmiş burda konu açıyor.
İstersen sınırsız ban at.Beni sinir etsin küfür etmiyim bu kadar basit arkadaş haketmesin.O söylediklerime şükretsin!Burda kimse adamlık yapmasın yerim forumunu!(Mustafa Cömert,bu hesap bana ait değildir,arkadaşımın.)
(07-29-2010 03:29 PM)nca4kill Yazılan: [ -> ]İstersen sınırsız ban at.Beni sinir etsin küfür etmiyim bu kadar basit arkadaş haketmesin.O söylediklerime şükretsin!Burda kimse adamlık yapmasın yerim forumunu!(Mustafa Cömert,bu hesap bana ait değildir,arkadaşımın.)
hesabın süresiz banlanmıştır + sinirlerine hakim olamaman senin sorunun.
Burda Sadece Al SS g.. Sok Diyor Sırf Bu Laftan Sınırsız Ban Adil Olmuyor.
(07-29-2010 04:27 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Burda Sadece Al SS g.. Sok Diyor Sırf Bu Laftan Sınırsız Ban Adil Olmuyor.
forum içindeki diğer mesajları yüzünden 2 günlük ban verdim ama son mesajına istinaden banladım. SS'lere bakmadım
(07-29-2010 04:41 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (07-29-2010 04:27 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Burda Sadece Al SS g.. Sok Diyor Sırf Bu Laftan Sınırsız Ban Adil Olmuyor.
forum içindeki diğer mesajları yüzünden 2 günlük ban verdim ama son mesajına istinaden banladım. SS'lere bakmadım
Konuyu Açan Kişi Tahrik Etmiş Ama Süresiz Ban Ağır Olmuş.Senin Bileceğin İş.
Ağır olmamış.Karar yerinde beyler.İkariam yada Travian gibi oyunlar oynasanız nasıl sinirlerinize hakim olacağınızı öğrenebilirsiniz.Geçen adama seni yaşatmam lan burda dedim ve 2 gün tatil aldım.