Arkadaşlar gerçekten bu konuyu okurken böyle bi son 5 senem gözlerimin önünden film gibi aktı geçti . Eskileri gördüm gerçekten sevindim . Uzun zamandır girmiyordum ciddi manada oyun ve burdaki ortam yüzünden ayrıldığım kız arkadaşımı hatırlatıyor . Gün geçtikçe güzelleşmeside ayrı bi beni üzen nota

. Bağlar kopmasın ya gerçekten yeter bu kadar ayrılık kısa zamanda Boğaç ayarlasın bir buluşma WTR İhtiyarları adına .
Hepinizi seviyorum
Saygılar
Haa bide ulaşmak isteyen olursa ÖM atın
Selamda söylemek istiyorum özellikte Volkan ve Boğaça
Haydin kalın sağlıcakla

ulan şaka maka ne günlerdi o zamanlar yeni liseye başlayanlar şimdi üniversite mezunu oldu yada okuyor, hiçbir zaman bu forumu ve burada edindiğim dostlukları unutmayacağım özellikle Sinan ı

halen daha o acı çehre tohumuyla olan imtihanını, tuvaletten saatlerce çıkamadığı günü hatırlarım

buradan forumda tanıdığım herkese selam olsun.
ulaşmak isteyen dostlarım ÖM den irtibata geçelim

Vay anasini arkadas. Yillarimi bu foruma verdim desem yalan olmaz. Buradan cok sey ogrendim. Benim icin cok guzel bir staj oldu burasi yillar boyunca. Birbirinden farkli cok fazla durumu idare etmek ve yonetmek gerekiyordu. Yaptigimiz islerin/hizmetlerin/organizasyonlarin geri donusu cok hizli oluyordu ve nerede dogru isler yapiyoruz nerede yanlis isler yapiyoruzu test etmenin yeriydi burasi. Arkadaslik falan bunlar zaten hepimizin ortak olarak paylastigi noktalar o sebeple oraya cok dokunmayacagim.
Suan dunyanin obur ucunda (ekvador) yasiyorum. Gene yilda bir kac kere foruma girip bakarim ve diger forumlara. Buranin eski haline gelmesi pek olasi gorunmuyor ama hepimizin burada guzel anilari var. Buranin kapanmayip hayatina devam etmesi bu anilarinda yasamasini sagliyor.
Bugune kadar bu siteye uye olmus ve hatta yoneticilik yapmis herkese tesekkur ederim. Ozellikle 2009 veya 2010 yiliydi sanirim site tamamen cokmustu ve sanirim 1-2 ay hic hizmet vermemisti. Sonrasinda Kaan abi siteyi tekrardan aktif etmisti ve siteyi sifirdan kurmustuk. Onceki WarrockTr cok daha farkli bir WarrockTr idi. Seviyenin daha yukarda oldugu bir ekipti. Zaten o seviye ye bir daha hic bir forum ulasamadi.
Hala kısayol sekmelerimde site arada girip bakarım sessiz sedasız eski konuları yazılanları okurum kitap niyetine, kayıt olduğum yıllar aşırı dozda aşk acısı çekiyor sürekli geceleri müzik paylaşıyordum yazılar yazıp şimdi o nerde warrock nerde ama biz hala buralardayız

Ne çok emek verdiğimi sanırım bir ben biliyorum. Oyuna en son ne zaman girdiğimi bile bilmiyorum. Çok güzel zamanlarım geçti, çok iyi insanlarla tanıştım, bir o kadar da anım oldu hiç unutamayacağım.. Ama her güzel şeyin bir sonu oluyor. Güzel günlerdi ama mazide kaldı.
Warrock'a başladığımdan beri WTR hep ayrı bir güzelliğe sahipti, bu güzel forumun bir parçası olduğum için de hep mutlu olmuşumdur. İyi ki tanımışım, iyi ki içinde yer almışım diyorum.
Hepinizi öpüyorum,
Can
(02-17-2016 11:20 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Ne çok emek verdiğimi sanırım bir ben biliyorum. Oyuna en son ne zaman girdiğimi bile bilmiyorum. Çok güzel zamanlarım geçti, çok iyi insanlarla tanıştım, bir o kadar da anım oldu hiç unutamayacağım.. Ama her güzel şeyin bir sonu oluyor. Güzel günlerdi ama mazide kaldı. 
Warrock'a başladığımdan beri WTR hep ayrı bir güzelliğe sahipti, bu güzel forumun bir parçası olduğum için de hep mutlu olmuşumdur. İyi ki tanımışım, iyi ki içinde yer almışım diyorum.
Hepinizi öpüyorum,
Can
Can ben senin numarayı kaybettim la mesaj at siteden

Her ismi görünce ayrı bir hüzünleniyor insan

Ayda bir girip bakar oldum yazan birileri var mı diye.
Turgay Emek'in de emeği çok üzerimde, olur da okursan tekrar hayatında başarılar Turgay
Her şeye ve herkese sonsuz teşekkürler,
Can'ın söylediği Pentagram-Sonsuz u hala hatırlarım, ne diyordu; "Geliyor geçiyor hayat, dönüyor durmuyor Dünya..."

O eski günler o anılar cidden unutulmuyor