Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Burası Hala Yaşıyor mu ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
50 yaşına da gelsem War Rock'u hatırlarım.Lise zamanlarımda oynuyordum,şuan üniversiteyi de geçtim mezun oldum hatta çalışıyorum.Google'da başka birşey ararken karşıma çıkan WTR forumuna girmeden edemedim,diyebileceğim tek şey ''ne günlerdi be''.
Oyun tamamen ortadan kalksa bile bu forum hep yerinde kalacak emin olabilirsiniz. Yıllarca çok güzel vakit geçirdik burda. 2. evimiz gibiydi resmen. Kavgalar tartışmalar da oldu ama her zaman bi aile gibi bir arada kaldık. Eskiler harbiden başkaydı Sad Ara ara girip bakıyorum foruma. Konuyu görünce bende kayıtsız kalamadım cevap yazayım dedim Big Grin Smile larımızı bile özlemişim Sad

Esti şimdi yeni hesap açıp warrock yükleyip bi oyuna giricem obaaaaa
Benim de anılarım canlandı. 2010' da üye olmuşum en son 2013' te foruma girmişim. Zaman'ı tutamıyoruz. O eski ortamı özlememek elde değil.
Glorious brothers clan'ı leader'ı "t3acher" dan selamlar ( bunu yazmayı nasıl özlemişim)
Şimdilerde bf4 akıyoruz daha doğrusu tek başıma akıyorum, oynayan varsa haberleyin dostlar Smile
( origin id:biacayipadam)
vay vay
(10-20-2015 03:39 AM)ken_618 Yazılan: [ -> ]Benim de anılarım canlandı. 2010' da üye olmuşum en son 2013' te foruma girmişim. Zaman'ı tutamıyoruz. O eski ortamı özlememek elde değil.
Glorious brothers clan'ı leader'ı "t3acher" dan selamlar ( bunu yazmayı nasıl özlemişim)
Şimdilerde bf4 akıyoruz daha doğrusu tek başıma akıyorum, oynayan varsa haberleyin dostlar Smile
( origin id:biacayipadam)

İlk klanımdı yanılmıyorsam nickinden aklımda kalmış, vay be Smile
ha ha takılan varmış hala Big Grin
Farkettim de tüm eskiler şans eseri akıllarına esince düşmüşler foruma aynı benim gibi. Dünyanın en güzel zamanlarıydı oyun olarak, en güzel çağdı. Hiç unutmıyacagım sizi WTR ailesi... Smile
Kaç sene oldu bilmiyorum ama eski ortam gerçekten çok farklıydı asosyal yapmıştı oyun ve forum , telefondan ayrı tabletten ayrı laptoptan ayrı girerdim arada bir girip bakıyorum yazayım dedim Big Grin
2007-2008-2009 dönemlerini çok özlüyorum oyunun. O zamanlar çok başkaydı. Foruma da aklıma geldi birden girip bakayım dedim. Zaman acımasız...DOSTARTİSTbeyfendi 20 tane ö.m birikmiş o kadar zaman geçmesine rağmen. Smile
Vay be... Yemin ediyorum duygulandım...
Ne günlerdi... Acısıyla, tatlısıyla harika zamanlar geçirdiğimizi şimdi daha iyi anlıyorum. Hala Warrock ismini andığımız oluyor. Hiçte unutmayacağız.
Herkese selamlar. Öpüyorum sizleri değerli eski dostlarım.
Bana başka bir yerden ulaşmak isteyen olursa CS:GO Steam Profil ismim cvkinik. Görüpte ekleyen olursa sevinmekle kalmaz, mutlu oluruz.
Görüşmek dileğiyle...
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler