Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Burası Hala Yaşıyor mu ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Burası hala aktif halde kullanılıyor mu ?
biraz sahipsiz gibi
Sanırım hayır Sad eeeh eh eskiden burda ne ortamlar dönerdi
Hala girer bakarım ne olmuş bitmiş diye. Eskiler başkaydı tabi Sad
1 sene sonra ilk kez girdim 1 sene öncede sahipsiz ve etkin değildi.

görüşürüz warrock
Aniden aklıma geldi,iftar yapmıştım;boğazıma kadar doymuştum kıpırdayacak halim yoktu. Yahu bir aralar warrocktr vardı be ss atardık hatta bi aralar ramazan eventleri vardı çılgın moderatörler, urbana oyuncu arayanlar,zombiciler.... O zamanlar lise 1 e giderdim şimdi üniversitenin ilk sınıfını bitirdik.Ne günlerdi hey gidi hey....SadSadSadSadSadSad
ramazanda ayrı şeyler olurdu ya. etkinlikler falan yapılırdı. Big Grin
güzelmiş Sad
Yıllar sonra bir bakayım şu foruma dedim bu konuyu görünce tek yorum için üye oldum. Burası ilk keşfettiğim forumdu. 5 yıldan eskidir buradaki anılarım. Çok güzel olaylar olurdu buralarda ne fire ne hit hepsinden daha iyi bir forumdu Turgay Emek ve Kaan Topal vardı sanırım forumu idare eden. Warrock baba haber bülteni ve daha niceleri Sad
Positievex-torkibu'dan saygılar sevgiler totos.gif
hey gidi hey ne günlerdi be insan özlüyor o günleri.. forumda sabahladığımı bilirim hatta çarın ortağı oyuna neden girmiyosun dediğinde wtrdeyim dedikten sonra s*kucam forumuna oyuna gir dediğini bilirim ah eskiler ah DOSTDOSTDOSTDOST
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler