Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Burası Hala Yaşıyor mu ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Bu forumda aktifken ayrıldığım 6 senelik sevgilimle birlikteydim duygulandım be dertlenir uzun uzun yazılar yazardım kendi halimde ahahaha ne günlerdi Big Grin
Vay be.Yazdığınız yorumları görünce ' la bu adam hala warrocktr ye nasıl girmiş ' dedim içimden.Çünkü bazılarınızın ismini seneler evvel görmüştüm.Şimdide görünce bi garip oldum.
Hey Gidi Günler Be Eskiden Ne Oynardım
Tekrar Başlamayı Düşünüyorum Oyun Hala Güzel Ve Aktif Halde Mi ?
Warrock da forumda ölü.Oyun bukadar cıvıyınca (hack ovc küfür paraya dayatma saçma banlar ve bunun yanına kodamanların illegale rağmen cezasız kalması) hakkıyla oynayan neredeyse kimse kalmadı.Zaten şuan oynayanların çoğu sistemi iyi olup overclock atıp egosunu şişirme peşinde olan tayfa beyfendi
Eski günleri özledim vay be Sad
Bende oyunu 2010'da bıraktım. Hacklerden artık çıldırmak üzereydim. Demek ki herkesin aklına bir anda forum gelmiş. Bende gireyim bir bakayım nolmuş forum, oyun dedim ama herhalde değişen pek bir şey yok. Ama eskiler gerçekten çok iyiydi. '' DeLyChoCuq ''

Bu arada lise yıllarını ağır geçirmişim sanırım oyun nickim öldürüyor beniii Big Grin Big Grin Big Grin
Efsaneler ölmez Smile
ey gidi warrock eyy
Eskileri görmek, hele ki güzel günler geçirdiğinizi yazmanız çok hoşuma gitti.

Oyun ile bir bağım kalmaması ve artık kendi işlerimden dolayı vakit bulamamam yüzünden vakit ayıramıyorum.
WarrockTR ben olduğum sürece açık kalacaktır, kapatmayı düşünmüyorum.

Evet site ilgisiz bir durumda ama hala çalışır durumda ve oynayanlara bir nebze rehber olmakta.

Zaten bizlerin aktif olduğu dönemlerde ki kadar bilinçli bir oyuncu kitlesinin olduğunu düşünmüyorum.

Gerçekten keyifli günlerdi o zamanlar Wink

Kendinize çok iyi bakın.
Allah'a emanet olun.

Sevgi ve Saygılarımla,
Kaan Topal
Çoğu isim tanıdık, içim bir garip oldu şimdi Smile

Vakit ne çabuk geçiyor demeden edemiyor insan, güzel bir anı olarak kalacak daima warrock ve WarrockTR bende.

Saygılarımla beyfendi
Ruvale Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler