(01-01-2013 11:17 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Kıza facebooktan mesaj at, geri dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır.
Hay arkadaş. Sosyal medyadan mesaj atarak kız etkileyenini de ilk defa gördüm.
Dostum söylemiyim söylemiyim diyorum ama sende ki bu ego ne çözemedim.
Sürekli bi çok bilmişlik havası ,başkasına yukarıdan bakmalar.Küçük düşürmeye çalışmalar açıklarını kollamalar.Eğer kendini zeki göstermeye çalıştığın kadar zekiysen nelerden bahsettiğimide anlarsın.Tamam sen süpersin,sen en iyisin en büyük sensin şampiyon.
kızın kankasıyla arkadaş ol demişsinizde zaten kızın kankasıyla arkadaş olucağına direk kızla arkadaş ol. Zaten tanımadığın biriyle direk arkadaş olmak zor. Dersine çalış üniverste oku para kazan kızlar sana gelir zaten
Bence unut kardeşim boşver
abin amcan dayın yokmu senın

) onlardan al taktıgı
Bu seneki talihlilerden biri sen değilsen unut derim ben o kızı

(01-01-2013 09:00 PM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]Boşa kürek çekme ,üzülen sen olursun git kendi sınıfından biriyle çık eğer varsa aday bizde ona göre yorum yapalım.Güzel kardeşim bu kız milletinin tam artislik havalanma dönemleri lise çağları.
Bu adam yaşamış gibi anlatıyor.

(01-01-2013 11:29 PM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ] (01-01-2013 11:17 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Kıza facebooktan mesaj at, geri dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır.
Hay arkadaş. Sosyal medyadan mesaj atarak kız etkileyenini de ilk defa gördüm.
Dostum söylemiyim söylemiyim diyorum ama sende ki bu ego ne çözemedim.
Sürekli bi çok bilmişlik havası ,başkasına yukarıdan bakmalar.Küçük düşürmeye çalışmalar açıklarını kollamalar.Eğer kendini zeki göstermeye çalıştığın kadar zekiysen nelerden bahsettiğimide anlarsın.Tamam sen süpersin,sen en iyisin en büyük sensin şampiyon.
gercekten cokmu biliyon bu işleri ben bilmediğim için sizlerden abi kardeş tavsiyesi alıyorum ama sen gercektende küçük düşürmeye calışıyosun ha eger cok biliyosan jeniffer lopez i ayart sonra gel bizle dalga gec eger yapamıyorsan sus otur!!!
gercekten cokmu biliyon bu işleri ben bilmediğim için sizlerden abi kardeş tavsiyesi alıyorum ama sen gercektende küçük düşürmeye calışıyosun ha eger cok biliyosan jeniffer lopez i ayart sonra gel bizle dalga gec eger yapamıyorsan sus otur!!!

(akif abi sözüm sana deil).
Bu yaşta aradığın kızı evlenmek için aşk yaşamak için aramıyorsun zaten, WarRock forumunda kız tavsiyesi istiyorsun. Önce açtığınız konuya bakın sonra verdiğim cevapları eleştirin. Gerekli konulara gayet de ciddi cevap veriyorum.
Uzun zamandır bir konuya bu kadar fazla mesaj atıldığını görmemiştim.

Meseleye gelelim, kızı etkilemek için öyle bir taktikmiş falan yok bana göre. Kendin gibi ol, rahat ol. Tabi senden büyük olması dezavantaj ama olmayacak diye bir şeyde yok. Bir şekilde kızla muhabbet kurman lazım, olursa olur.
Yalnız pek ümitlenme derim.