Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kız etkilemek ??
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
(01-01-2013 09:02 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]Doğru söle onunla sadece yatmak istiyorsunARTİST

yav he he adamım
Dostum azcık uzun bir iş olacak ama %100 başarı var sonunda Big Grin önce kızın en yakın arkadaşlarından biriyle muhabbet kur kanka ayağına. Arkadaşıyla iyice yakın arkadaş olunca (içten ve samimi davranacaksın) kızın ortamınada girersin. Hem sevdiğin kızlada muhabbet etmiş olursun sonrada o kızın en yakın arkadaşına dersin böyle böyle hoşlanıyorum ayarla falan Big Grin o zaten onun kanına girer Big Grin Bide kızın yanında ilginç ilginç hareketler yapmazsan, küfür falan etmezsen o işi oldu bil Big Grin Geçen sene bunun aynısını yaptım ve bu ayın 19unda 8 ay olcak dostum Big Grin

ama senin için tek eksi boy meselesi kız ordan istemeyebilir. Ama ümidini yitirme bence DOST
(01-01-2013 09:05 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]
(01-01-2013 09:02 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]Doğru söle onunla sadece yatmak istiyorsunARTİST

hahahahahaha sdalhsalhjsadlhdsaljas Ulan ne insanlar var ya Güldürdü

12 sınıfa gidiyorum demişsin yani biraz olgunsun ve güldüğün şeye bak
(01-01-2013 09:19 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]
(01-01-2013 09:05 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]

hahahahahaha sdalhsalhjsadlhdsaljas Ulan ne insanlar var ya Güldürdü

12 sınıfa gidiyorum demişsin yani biraz olgunsun ve güldüğün şeye bak

Haklısın victory.gif Bir anda boş bulunudum. Kusura bakma
(01-01-2013 09:14 PM)RoseOfSharyn Yazılan: [ -> ]Dostum azcık uzun bir iş olacak ama %100 başarı var sonunda Big Grin önce kızın en yakın arkadaşlarından biriyle muhabbet kur kanka ayağına. Arkadaşıyla iyice yakın arkadaş olunca (içten ve samimi davranacaksın) kızın ortamınada girersin. Hem sevdiğin kızlada muhabbet etmiş olursun sonrada o kızın en yakın arkadaşına dersin böyle böyle hoşlanıyorum ayarla falan Big Grin o zaten onun kanına girer Big Grin Bide kızın yanında ilginç ilginç hareketler yapmazsan, küfür falan etmezsen o işi oldu bil Big Grin Geçen sene bunun aynısını yaptım ve bu ayın 19unda 8 ay olcak dostum Big Grin

ama senin için tek eksi boy meselesi kız ordan istemeyebilir. Ama ümidini yitirme bence DOST

İlla kanka olucam diyorsun yani Big GrinBig Grin
(01-01-2013 09:23 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(01-01-2013 09:14 PM)RoseOfSharyn Yazılan: [ -> ]Dostum azcık uzun bir iş olacak ama %100 başarı var sonunda Big Grin önce kızın en yakın arkadaşlarından biriyle muhabbet kur kanka ayağına. Arkadaşıyla iyice yakın arkadaş olunca (içten ve samimi davranacaksın) kızın ortamınada girersin. Hem sevdiğin kızlada muhabbet etmiş olursun sonrada o kızın en yakın arkadaşına dersin böyle böyle hoşlanıyorum ayarla falan Big Grin o zaten onun kanına girer Big Grin Bide kızın yanında ilginç ilginç hareketler yapmazsan, küfür falan etmezsen o işi oldu bil Big Grin Geçen sene bunun aynısını yaptım ve bu ayın 19unda 8 ay olcak dostum Big Grin

Kanka olmak o işin olma şansını büyük ölçüde arttırıyor Big Grin
Aslında Şöyle bir şey demek istiyorum Gerçekten seviyorsan git konuş görüş İlla'da olmayacak diye'de birşey yok ama hemende olmaz pat diyede seni seviyorum denmez. Böyle 1/2 ay konuş o zaten kendiliğinden olur victory.gif Ama sınıfta kalman' da etki edebilir Sad
Umarım bağlarsın bu işi
Önce kendine bir "wingman" bulmalısın. Bu arkadaşın senden yakışıklı olmayacak ve samimi arkadaşın olacak. Bunla beraber 11.sınıfların erkekleriyle çeşitli aktivitelerle (ne bileyim bir spor müsabakası olur) arkadaş ol. Sonra hedef kızın, erkek arkadaşlarından biriyle dostluk kur. Buraya kadar gelmeyi başardıysan gerisi kolay.
(01-01-2013 09:25 PM)RoseOfSharyn Yazılan: [ -> ]
(01-01-2013 09:23 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]

Kanka olmak o işin olma şansını büyük ölçüde arttırıyor Big Grin

Şaka mısınız abi siz ? Kanka dediğin oaly kızın sizi kullanması. FRIENDZONE yani. Sen kızı sevdiğin için katlanırsın, kız da nasıl osla istediğini yapacaksın diye seni hizmetçi kıvamına getirir kullanır kenara atar.
Bak kendimden örnek vericem zaten şu her zaman + puandır kızın kankasıyla arkadaş olmak, bende şuan için işe yaradı gibi kızın bir kuzeni 2 kankasıyla aşırı samimi arkadaşım, sınıf arkadaşının sevgilisi okuldan arkadaşım . Kız tamam demiş ama, önceden bi sevgilisi varmış 2 yıl önce onu seviyormuş bi ara hala seviyorsa diye yara bandı olarak kullanılmamak için. Forever Alone.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler