Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kız etkilemek ??
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
(01-01-2013 08:25 PM)Tsch.S.Nova Yazılan: [ -> ]siz önerilerinizi söylerseniz sevinirim Smile
dalga gecilcekse gecilsin ayrıca sınıfta kaldıgım için 9.sınıfım normalde 10.

9da sınıfta kalmayı başardıysan hiç bulaşma zaten, git ders çalış rezillik Big Grin
lütfen söleyin ne yapabilirim rezil olcaksam da olcam göze aldım ben o durumu.
Tek başına gidersen kalırsın ortada o kıza yakın olan bi arkadaş bulman lazım kendine o gidicek konusucak senden bahsedicek zamanla mesajlaşmaya baslarsınız senin konuşma tarzın hareketlerin tavırların çok önemli çok yöntem var ama senin işin zor kızlar genelde kendilerinden büyükleri isterler,bütün okulun diline düşersin yanından geçen tip tip bakıp güler sana söyliyim
(01-01-2013 08:39 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Tek başına gidersen kalırsın ortada o kıza yakın olan bi arkadaş bulman lazım kendine o gidicek konusucak senden bahsedicek zamanla mesajlaşmaya baslarsınız senin konuşma tarzın hareketlerin tavırların çok önemli çok yöntem var ama senin işin zor kızlar genelde kendilerinden büyükleri isterler,bütün okulun diline düşersin yanından geçen tip tip bakıp güler sana söyliyim

O kadar sürede o kız mezun olur aSAasd:asD:ASD
ne yapmam gerek sölermisiniz bir site dolusu kardeşim var ama yardım eden yok cok vahim.
faceden ekle en ıyı resmının lınkını at kızın bas harfı neyse artık s ıse serkana atıyodum sana geldı fılan de sonra sence nası fılan dıye konuya gır Big Grin cıkolatalı sut fılan ısmarla ben öyle yapıyorum ama senı bılmıyorum olmadı okulda okula gıren 1000 ci kısısınız bızden cıkolatalı sut kazandınız de az sırınlık yap ver muhabbetı kur D:
Ya arkadaşım senin işin çok zor haftalarca muhabbet kurman gerek ve samet senin dediğin şekilde çikolatalı süt ısmarlamayla olmaz bu iş.Herif 9.sınıf gidicek 11.sınıf kıza süt ısmarlıcak kız artık yanında dalga geçmek için takılmaya başlar.Yardım eden yok diyosun ama sende kuyuya taş atmışsın bizede çamaşır ipini verdin git al diyosun bu işi beceremezsen alay konusu olursun okul değiştirmeye kadar gider bu iş.Unutmaya bak derim o kadar

Zafer doğru demiş bide sen ayarlayana kadar(milyonda bir şansın var) o kız mezun olur ünv. gider sende otogardan yolcu edersin Smile
Boşa kürek çekme ,üzülen sen olursun git kendi sınıfından biriyle çık eğer varsa aday bizde ona göre yorum yapalım.Güzel kardeşim bu kız milletinin tam artislik havalanma dönemleri lise çağları.
Doğru söle onunla sadece yatmak istiyorsunARTİST
Havada Bulut Sen O kızı unut 12.Sınıf öğrencisiyim Ve bu sene Lise 1'e gelen kızlar bile 11.12.sınıf erkeklerine yavşıyor. Neyse fazla söze gerek yok Zor iş o unut o işi sen Aşk başa bela
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler