Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kız etkilemek ??
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
arkadaşlar ben 9.sınıf öğrencisiyim 16 yasındayım ve bir sene sınıfta kaldım.Bizim oklda bi kız var ve ona cok aşık oldugumu söyleyebilirim.Ama o benden bir yas büyük 11 sınıf öğrencisi.Onun yanına gidip nasıl konuşabileceğimi bilemiyorum konu açıp tanışabilecekmiyim ounda bilemiyorum.Eğer konuşabilecek bir konu bulabilirsem konuşabilirim.Kız benden biraz uzun boylu ve bende kendi boyumu uzatmak için harekete gectim.(eğer tavsiyeleriniz varsa dinlemeye sonuna kadar acıgım).Benim söyleyeceğim ben bu kızı etkilemeye calışıyorum.Ve bunun için kendime çeki düzen vermem lazım.

Şimdi benim ne gibi davranışlarımı düzeltmem lazım ?
Kendime nasıl ceki düzen verirsem onu etkilemeyi basarabilirim ?

Sizlerin tüm tavsiyelerinizi bekliyorum.Ne olursa yapmaya hazırım.Gercektende onu cok seviyorum.
WTR farkı bu adam ailesi gibi güveniyor bize Smile
yardımlarınızı bekliyorum lütfen 1 saat sürem var bilgisayar için 1 saat icinde cevap almam gerek sonra hemen uygulamaya gecicem Smile
Dostum morelini bozmak istemem ama senden büyükse iş zor zaten lisede kızların hepsi ayrı bi artist oluyor.Hiç bulaşma derim kendini üzersin. Boy meselesine gelince kelin ilacı olsa başına sürermiş Big Grin
error error error error error error error error error error error error error error error error error
olsun üzülmeye deger tavsiyeleriniz lütfen Smile
Biz de 9. sınıfta aynı moddaydık da. Sakın diyorum bak. O yaşta 11. sınıfa gitme. Kıza gider senden hoşlanıyorum dersin. Başını okşar ay ne tatlı çocuk der kışkışlar seni. Sınıf arkadaşların 4 yıl dalga geçer. Biz geçiyoruz çünkü bir arkadaşla. Hatta geçen ay yıl dönümünü kutladık o rezilliğin.
unut sen o işi dostum, onların gözleri 12 lerdedir şimdi
O yaştaki kızların kendilerinden büyük biriyle çıktığını düşünürsek Smile

Millete malzeme verme istersen...
siz önerilerinizi söylerseniz sevinirim Smile
dalga gecilcekse gecilsin ayrıca sınıfta kaldıgım için 9.sınıfım normalde 10.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler