08-27-2012, 01:48 AM
Fenerliler sakın ha yorum atmasın hakemi transfer etmişler vs. diye bu işin ustası sizlersiniz Azize'nin torunları 
Beşiktaşlı kardeşlerim istediklerini söylesinler

(08-27-2012 01:48 AM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]Fenerliler sakın ha yorum atmasın hakemi transfer etmişler vs. diye bu işin ustası sizlersiniz Azize'nin torunları
(08-27-2012 01:52 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ](08-27-2012 01:48 AM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]Fenerliler sakın ha yorum atmasın hakemi transfer etmişler vs. diye bu işin ustası sizlersiniz Azize'nin torunları
İlklerin takımı galatasaray değil mi? herşeyin ilkini galatasaray yapmadı mı? ankaragücünü 8-0 yenip averajla şampiyon olmadı mı?
(08-27-2012 01:36 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ](08-27-2012 12:10 AM)Mihawk Yazılan: [ -> ](08-27-2012 12:08 AM)M.K Yazılan: [ -> ](08-26-2012 11:56 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ](08-26-2012 11:53 PM)Gargamel Yazılan: [ -> ]Son pozisyona penaltı diyen galatasaraylılar varsa kendini adamdan saymasın.
Merak Etme penaltı yoktu benim anlamadıgım su neden galatasaray maçında hata olunca herkes galatasaray ı ezmeye çalısıyor Fener in son 3 maçta attıgı golleri gorunce futbolun kuralları değişti sandm
37.dakika Beşiktaşın sutu yoktu
Hocam kimse alınmasın hakem satın alındı Burak Yılmaz neden oyuna girdi sanıyorsunuz.
Bu arada bir yorum gördüm hoşuma gitti buyrun.
3-3 Beşiktaş'ımın kazandığı maçtır.
Biz Fenerbahçe Değilizkide Hakem Satın alalım Beşiktaş değilizde Türkiye Kupası finalinde şike yapalım Bu kadar aglıyorsa beşiktaşlılar keşke Galatasaray Maça Cıkmasaydı
Afedersin, tarafsız olarak HÖNK diye giriyorum muhabbete, bu ne çocukça bir laftır "Bu kadar aglıyorsa beşiktaşlılar keşke Galatasaray Maça Cıkmasaydı" WarRock'u çok oynamışsınız siz beyler. Bu nasıl bir tepkidir... Yorum bile yapamadım adam akıllı, yaparsam banlayacaklar yani o derece.

(08-27-2012 01:52 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Sadece iddaadan ibaret. Benimki ise 1 yıl içerde yatmış biri hakkında konuşma(08-27-2012 01:48 AM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]Fenerliler sakın ha yorum atmasın hakemi transfer etmişler vs. diye bu işin ustası sizlersiniz Azize'nin torunları
İlklerin takımı galatasaray değil mi? herşeyin ilkini galatasaray yapmadı mı? ankaragücünü 8-0 yenip averajla şampiyon olmadı mı?

(08-27-2012 02:17 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Özeti izledim. Burak ayağını yere sürterek kendisini yere atmış. Hakemin görmesi zor. Çünkü görüş açısında oyuncu var.
Fakat şunu söyleyebilirim ki, Umut bulut olmasaydı Galatasaray maçı alamazdı. İyi transfer yapmışlar.
(08-27-2012 02:13 AM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ](08-27-2012 01:52 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Sadece iddaadan ibaret. Benimki ise 1 yıl içerde yatmış biri hakkında konuşma(08-27-2012 01:48 AM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]Fenerliler sakın ha yorum atmasın hakemi transfer etmişler vs. diye bu işin ustası sizlersiniz Azize'nin torunları
sonracıma bir bakan çıkıp ince ayar yapıyoruz diyor tabi ki bunlar sadece iddaadan ibaret 
(08-27-2012 02:34 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Valla dediklerinden haberim olsa muhabet devam ettirirdim de pek bilgim yok be canım(08-27-2012 02:13 AM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ](08-27-2012 01:52 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Sadece iddaadan ibaret. Benimki ise 1 yıl içerde yatmış biri hakkında konuşma(08-27-2012 01:48 AM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]Fenerliler sakın ha yorum atmasın hakemi transfer etmişler vs. diye bu işin ustası sizlersiniz Azize'nin torunları
1 yıl içerde yattı ama adil olsaydı hiç çıkmazdı. Sonuçta 6 yıl 3 aydı galiba hapis cezası almış birisi ne hakla serbest bırakırsın? Bir iddaa daha ortaya atayım madem sadece hapse girmekle oluyor o işler. Sadri şener sivası arayıp balık yolladım diyor nevzat şakar başbakana bastırın diyorsonracıma bir bakan çıkıp ince ayar yapıyoruz diyor tabi ki bunlar sadece iddaadan ibaret