Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beşiktaş 3 Galatasaray 3
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
(08-27-2012 12:36 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(08-27-2012 12:32 AM)Mihawk Yazılan: [ -> ] bune?

Dostum, çizgiyi geçti-geçmedi hataları FIFA'nın ve FIFA hakemlerinin başlı başına tek derdi neredeyse. FIFA bunun için teknolojiler geliştirmeye çalışıyor, bi' çıkış yolu aramaya çalışıyor fakat yine de başarılı olamıyor.

Anlayacağın, bunda ne rol var, ne sahne, ne de perde. Sen milletin penisiyle gerdeğe girmeye çalış. Ben Dolmabahçe önünde, Gümüşsuyu'nda çok bekledim sarı-kırmızı formalı oğlanlar.

Burak Yılmaz tam Galatasaray cemaatine yakışan bi' oyuncu. Alın tepe tepe kullanın.

Oooo Ugur abim hosgeldin. Bu arada Ne kadarda Galatasaraylı olsam bile burak yılmaz kendini yere attıgını cümle alem gördü yani bu işin içinde var birşeyler.
Artık gerçekten mesaj yazmıcam bu konuda
(08-27-2012 12:37 AM)Mihawk Yazılan: [ -> ]

Bu görüntüler geçen sezona ait, öyleyse şunu da biliyorsundur.

Galatasaray geçen sezonun en çok penaltı kullanan takımı. Ha bir de şu var, Süper Lig'te ki takım oyuncuları en çok kırmızı kartı, Galatasaray maçlarında yedi geçen sezon.

Çelişmeden video paylaşımını durdurup, şu kılıcı kabzasından çıkarsan artık.
Adam sürekli savunma halinde.. Gitmiş araştırmış bunları bulmuş.. Daha ne diyesin ki sen buna.. Zahmet olmazsa bizim hatalı golleri de bulur musun ?
Şunu eklemeden edemeyeceğim..

İlk gol klasik bi fener golü.Şimdi gelip burda o golüde savunacak sivri zekalılar çıkar.Kabullenmesini öğrenin.
Küçük hırsızlar EL feneri büyük hırsızlar DENİZ feneri kullanır. diye yazdı biri ve sen bu yorumu beğendin.
Soruyorum sana ey Mihawk şimdi neyi savunuyorsun madem ?
TRT'de ağır çekimde izliyorum Burak Yılmaz futbolcu değil bir oyuncudur Futbol ahlakına bu kadar aykırı bir adam nasıl Galatasaray bünyesinde barındırılıyor aklım almıyor.
Geniş özet yayınlandı mı?
Kaçırdın Alican yat uyu TRT'de yorumlayan adamlar 5 dk boyunca penaltı pozisyonunu ağır çekimde incelediler ve hiç bir temas olmadığını olsa bile bariz ceza sahası dışında olduğunu ve Burak Yılmaz'ın oskarlık bir performans sergilediği kanaatine vardılar.
Oynamadan 3 gol atan takım beleştaş
(08-27-2012 12:10 AM)Mihawk Yazılan: [ -> ]
(08-27-2012 12:08 AM)M.K Yazılan: [ -> ]
(08-26-2012 11:56 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]
(08-26-2012 11:53 PM)Gargamel Yazılan: [ -> ]Big Grin Son pozisyona penaltı diyen galatasaraylılar varsa kendini adamdan saymasın.

Merak Etme penaltı yoktu benim anlamadıgım su neden galatasaray maçında hata olunca herkes galatasaray ı ezmeye çalısıyor Fener in son 3 maçta attıgı golleri gorunce futbolun kuralları değişti sandm
37.dakika Beşiktaşın sutu yoktu

Hocam kimse alınmasın hakem satın alındı Burak Yılmaz neden oyuna girdi sanıyorsunuz.

Bu arada bir yorum gördüm hoşuma gitti buyrun.

3-3 Beşiktaş'ımın kazandığı maçtır.

Biz Fenerbahçe Değilizkide Hakem Satın alalım Beşiktaş değilizde Türkiye Kupası finalinde şike yapalım Bu kadar aglıyorsa beşiktaşlılar keşke Galatasaray Maça Cıkmasaydı

Afedersin, tarafsız olarak HÖNK diye giriyorum muhabbete, bu ne çocukça bir laftır "Bu kadar aglıyorsa beşiktaşlılar keşke Galatasaray Maça Cıkmasaydı" WarRock'u çok oynamışsınız siz beyler. Bu nasıl bir tepkidir... Yorum bile yapamadım adam akıllı, yaparsam banlayacaklar yani o derece.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler