Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beşiktaş 3 Galatasaray 3
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
3-3 beraber çok keyifli bir maç oldu Smile
Beşiktaş'ın gene hakkını yedi hakemler o ne biçim atmadır hem dışardan içeri doğru atıyor hem temas yok hani tamda gözünün önünde oluyor olay. Gerçi galatasarayın burağı niye aldığı belli az çok beyfendi
Üzüldüm lan ağır çekimde bakıyorum penaltı değil.

Türkiye'de böyle kirli bir ligde neyse iyi geceler

Bir hakemi satın almak bu kadar kolay olmamalı
(08-26-2012 11:47 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Beşiktaş'ın gene hakkını yedi hakemler o ne biçim atmadır hem dışardan içeri doğru atıyor hem temas yok hani tamda gözünün önünde oluyor olay. Gerçi galatasarayın burağı niye aldığı belli az çok beyfendi

Valla sizin son 3 maçtaki gollerinizden daha kötü bir pozisyondur
O penaltıyı verirken aklı nerdeydi acaba o hakemin ?
İlk yarı kafa yaparsan Beşiktaşın çocuklarıyla böyle olur işte.

(08-26-2012 11:47 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Gerçi galatasarayın burağı niye aldığı belli az çok beyfendi

Yazmayım diyorum ama aranıyosunuz. Mehmet Topal'ı niye aldığınızı açıklarsan, bakarım yarın. Elle aldığımı görmedim diyor bi de ya kjasdaslkjdka
Son penaltımız penaltı değildi katılıyorum ama ondan 10 dakika önce el vardı penaltı vermemişti ona saysınlar totos.gif
Big Grin Son pozisyona penaltı diyen galatasaraylılar varsa kendini adamdan saymasın.
Son olarak bir not düşüp yatıyorum Smile

Tarihe not düşelim Burak Yılmaz'ın ceza sahası dışında düştüğü pozisyonda iki hakem birden penaltı verdi.
Beşiktaş bu sezon yine ilk 3-5 mücadelesi verecektir. Genç oyuncuların takıma alışmasıyla birlikte daha iyi futbol oynayabilirler. Lig başlamadan önce BJK bu sezon kümede kalma mücadelesi verir, ilk 10'a zor girer diyenlere tokat gibi cevap verdi benim gözümde..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler