Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beşiktaş 3 Galatasaray 3
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
(08-26-2012 11:53 PM)Gargamel Yazılan: [ -> ]Big Grin Son pozisyona penaltı diyen galatasaraylılar varsa kendini adamdan saymasın.

Merak Etme penaltı yoktu benim anlamadıgım su neden galatasaray maçında hata olunca herkes galatasaray ı ezmeye çalısıyor Fener in son 3 maçta attıgı golleri gorunce futbolun kuralları değişti sandım
artı 37.dakika Beşiktaşın sutu yoktu
Beyler hiçbir şey kaybetmedik bu takım taraftarın gönlünü kazanmaya devam edecek. Belki bu sene değil ancak çok eminim 2 sene sonra bu takım bambaşka olucak. Evet haksız bir penaltı verilebilir. Futboldur olur yani. Renkli basın o penaltıyı sanki Burak'a çelme takmışcasına abartmasınıda bilir. Beyler biz Beşiktaş'lıyız. Unutmayın Beşiktaş'lılık Duruşunuzdan taviz vermeyin lütfen.
(08-26-2012 11:56 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]
(08-26-2012 11:53 PM)Gargamel Yazılan: [ -> ]Big Grin Son pozisyona penaltı diyen galatasaraylılar varsa kendini adamdan saymasın.

Merak Etme penaltı yoktu benim anlamadıgım su neden galatasaray maçında hata olunca herkes galatasaray ı ezmeye çalısıyor Fener in son 3 maçta attıgı golleri gorunce futbolun kuralları değişti sandm
37.dakika Beşiktaşın sutu yoktu

Hocam kimse alınmasın hakem satın alındı Burak Yılmaz neden oyuna girdi sanıyorsunuz.

Bu arada bir yorum gördüm hoşuma gitti buyrun.

3-3 Beşiktaş'ımın kazandığı maçtır.
[Resim: 622547_434546789929792_58356930_o.jpg]

buda el değil zaten.
(08-27-2012 12:08 AM)M.K Yazılan: [ -> ]

Merak Etme penaltı yoktu benim anlamadıgım su neden galatasaray maçında hata olunca herkes galatasaray ı ezmeye çalısıyor Fener in son 3 maçta attıgı golleri gorunce futbolun kuralları değişti sandm

Hocam kimse alınmasın hakem satın alındı Burak Yılmaz neden oyuna girdi sanıyorsunuz.

Biz Fenerbahçe Değilizkide Hakem Satın alalım Beşiktaş değilizde Türkiye Kupası finalinde şike yapalım Bu kadar aglıyorsa beşiktaşlılar keşke Galatasaray Maça Cıkmasaydı
(08-27-2012 12:10 AM)Mihawk Yazılan: [ -> ]

Biz Fenerbahçe Değilizkide Hakem Satın alalım Beşiktaş değilizde Türkiye Kupası finalinde şike yapalım

rahat ol herkes kimin şikeci olduğunu gördü Smile
Bunlara laf anlatılmaz.. Hiç uğraşmayın. Futbol tartışacağın en fazla 2-3 kişi var bu forumda..
Bu arada Mustafa Pektemek en az 6 ay sahalardan uzak kalacakmış. Çapraz bağları kopmuş. Büyük geçmiş olsun..
(08-27-2012 12:12 AM)Gargamel Yazılan: [ -> ]
(08-27-2012 12:10 AM)Mihawk Yazılan: [ -> ]

Biz Fenerbahçe Değilizkide Hakem Satın alalım Beşiktaş değilizde Türkiye Kupası finalinde şike yapalım

rahat ol herkes kimin şikeci olduğunu gördü Smile

Tamam hadi oglum git basımdan 1 penaltı hatası diye Şike oluyor ugrasmıcam laf anlatamıyorum Bir şey Yazsanda Cevap Vermem ona Göre....
Burak Yılmaz : Hayatim boyunca hirsizlik
yapmadim buraya disimle
tirnagimla geldim kimin hirsiz
oldugunu ben de siz de cok iyi
biliyorsunuz.
Ermiş medya.. Big Grin Ya da bilinen gerçek.. Siz seçin Tongue
[Resim: 424223_411412845587050_1335438310_n.jpg]
o penaltı düdüğünün çaldığı nokta, kelimelerin, küfürlerin bitip yumrukların sıkıldığı noktadır. evet, kavgadan geliyorum.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler