Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yazıklar olsun.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Stad harabeye çevrildi, polis otoları ters çevrildi yakıldı, benzin istasyonları ateşe verildi, çeşitli illerde olaylar yaşandı. İnsanlar zarar gördü.

Hala sevinç ve üzüntü yaşayanlar var. Siz değil misiniz zaten Türk futbolunu kirleten.

Siz değil misiniz ülkeye şikeyi getiren, teşviği getiren ve uygulayan.

İnkar edemezsiniz.

1) KADIKÖYDE ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ(Polis Araçları Ters Çevrildi)

2) FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR SAHAYA İNDİ!

3) 12 YAŞINDAKİ FENERBAHÇELİ ÇOCUK BIÇAKLANDI

gibi bir çok olaylarla karşılaştık, duyduk... Kimisi polislere saldırdı, kimisi taraftarlara... Kimse sevgilisiyle, kardeşiyle, dostuyla, arkadaşıyla Türkiye'de maçlara gidemez oldu bunlara sebep olan hayvanlara YAZIKLAR OLSUN.
Tamam takım tutmak o atmosfere girmek güzel bir şey ama fanatikliğin b*kunu çıkartırsanız ne siz zevk alırsınız ne başkaları. Hiç lüzumu yok bunların ama nedense abartmayı çok seviyor milletimiz...
(05-13-2012 01:04 PM)edizgorkemakinci Yazılan: [ -> ]Tamam takım tutmak o atmosfere girmek güzel bir şey ama fanatikliğin b*kunu çıkartırsanız ne siz zevk alırsınız ne başkaları. Hiç lüzumu yok bunların ama nedense abartmayı çok seviyor milletimiz...

lafı ağzımdan aldın.
Aynen.. İngiliz veya ispanyol ligi gibi olsa ne kadar güzel olur.. Ama biz mısır ligine özeniyoruz.
Polislerin 3 temmuzdan beri yaptığı müdahale pkk ya yapılsaydı terör falan kalmazdı bence hakeden ediyor

ama suç tff de kupayı saraçoğlunda vericez dersen bu olayların olacagını anlaman lazımdı kendileri kaşındılar
Fener Bizi Yendiğinde süper Final de statdaki Taraftarlarımız Alkışladılar Ama BAZI Fenerbahçeli Taraftarların yaptıgı cok büyük Ahlaksızlıktır!!!
Hem resul kupa saracoglunda verilmesi gerekiyor kural bu değilmi? Tff deymş suc yatın kalkın dua edin Tff bizi kume düşürmedi diye ne oldu ha Tff kararrı acıklayınca hl be tff sampiyon olamayınca suc tffde Yaptıgın cok büyük bir ayıptır
Maç bitiminde 2 güzel hareket vardı.Biri Nihat Özdemirin tebrik edip alkışlaması diğeri ise Alex'in maç içinde Fatih terimi soyunma odasında futbolcuları tebrik etmesiydi.Taraftarda 95 dakika iyiydi Arenada atılan adıma karşılık fairplay olucak ve bundan sonra herşeyin değişebileceğini düşünürken hayal kırıklığına uğradım.O 95 dakika örnek olabilecek taraftar bi anda sahaya atladı ve bir çuval inciri berbat etti stad ışıklarını kapayanlarıda aynı kefeye koyuyorum.
(05-13-2012 01:29 PM)resul1995 Yazılan: [ -> ]Polislerin 3 temmuzdan beri yaptığı müdahale pkk ya yapılsaydı terör falan kalmazdı bence hakeden ediyor

ama suç tff de kupayı saraçoğlunda vericez dersen bu olayların olacagını anlaman lazımdı kendileri kaşındılar

Suç TFF'de veyahut başka birinde olamaz. Suç taraftarlarda bitiyor... Bunu yedirmeleri gerekiyordu. Galatasaray hak etti ve kazandı ve bunun sevincini de yaşaması gerekiyordu ki müsade etmediler, delikanlı olsalarda susarlar çıkarlardı ama nerdeee... Ben GS'li değilim Beşiktaşlıyım fakat Galatasaraya hak verdim sonuna kadar! Maç içerisinde de gördük zaten tekme tokat oynadı resmen Fenerbahçe amaçları neydi bilemiyecem ama Galatasaray yine de saygınlığını korudu ve şampiyon olarak onlara gereken cezayı verdi çıkıp gittiler kadıköyden.
Ufuk ve arrivederci; eksik bilgi vererek, yanlış bilgi vererek insanları kandırıyorsunuz. Size de yakışan bu zaten. adamım
He he. Big Grin
Ben 8jl'lıyım ama 6s'ı tutuyorum,
Ben Ts'liyim ama 6s'ı tutuyorum...

Anladık yahu hepiniz bukelamunsunuz. adamım
(05-13-2012 01:43 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Ufuk ve arrivederci; eksik bilgi vererek, yanlış bilgi vererek insanları kandırıyorsunuz. Size de yakışan bu zaten. adamım
He he. Big Grin
Ben 8jl'lıyım ama 6s'ı tutuyorum,
Ben Ts'liyim ama 6s'ı tutuyorum...

Anladık yahu hepiniz bukelamunsunuz. adamım
Eksik neredeyse benim yazdığım yazıda söyle bileyim.Bu arada 3 temmuzdan bu yana şike yok diye kendinizi kandırıyorsunuz.adamım
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler